Prøv Body SDS i Kolding

Body SDS er en ny og i stigende grad populær behandlingsform, som ikke bare tager sig af en smerte lokalt forankret, men kan aflaste smerter, hjælpe på svære følelser og sørge for den bedste udgave af én selv.

Body SDS vinder frem. Ikke kun fordi det som behandlingsmetode kan afhjælpe problematikker af både fysisk og mental karakter, men fordi den arbejder ud fra et balancebegreb, hvor helhedsforståelse mellem krop og sind er i højsædet. Det er netop den helhedstænkning og et fokus på at kunne afhjælpe både smerter som psykiske udfordringer, som betyder, at Body SDS kan gøre en til sit bedste jeg og f.eks. kan bruges som middel, hvis man vil opnå nye præstationer.

I Kolding kan du stifte bekendtskab med Body SDS og de mange fordele hos Kropsfundamentet, som du kan besøge via dette link: https://kropsfundamentet.dk/.

Kropsfundamentet er en klinik, som er at finde i Kolding. Her møder du en autoriseret Body SDS behandler, hvilket er din garanti for den ægte vare.

Din behandler vil naturligvis gerne høre mere om dig som person, samt høre om de skavanker, du døjer med – fysiske som psykiske – eller hvad du ønsker at opnå med din krop og dit sind som værktøj.

Ved Body SDS er det vigtigt at forstå, at der er tale om en filosofi, hvor HELE kroppen hænger sammen. Derfor kan negative tankemønstre f.eks. være årsagen til fysiske belastninger eller spændinger i kroppen, ligesom din krop kan skabe måder at tænke og opfatte sig selv på.

Din behandler vil naturligvis ikke kun lytte til dig ved at spørge ind, men også skanne din krop for at opdage spændinger, uregelmæssigheder m.m.

Fordi din krop er yderst kompleks, kan behandlingen sætte bestemte følelser i gang. Det kan være, at du trækker på det store smilebånd og oplever glæde under hele behandlingen, men det kan også være, du får tårer i øjnene.

Din behandler vil dog sørge for, at du ikke forlader behandlingen ked af det, men at der bliver lukket ned for de triste følelser.

Dine følelser kan også være i spil efter behandlingen, da man kan opleve mere frihed, være bitter, have lettere til grin eller noget helt fjerde. Efterhånden vil din Body SDS behandler dog afhjælpe dig og skabe et gladere og bedre dig – hvilket kan ske ved behandling, men også i en kombination af at se på din livsstil – f.eks. dine søvnvaner, din kost, dit aktivitetsniveau og meget mere. Dette hænger naturligvis sammen med, at kroppen og sindet hænger sammen, og alt da påvirker os har en effekt – positiv som negativ.

Din behandler vil desuden kunne rådgive dig i hjemmeøvelser, så forløbet bliver så godt som overhovedet muligt for dig og du opnår dine mål.