Overvejer du firmafrugt? Læs med her

Er du ejer af et firma, der måske har efterspurgt at få indført ugentlige eller daglige frugtdage? Måske du i virkeligheden selv bare gerne vil forkæle dine medarbejdere lidt med lækkert frugt og grønt. Lige meget hvad har du brug for at vide mere om det, og derfor er du kommet til det rigtige sted. Her får du nemlig et lynkursus i firmafrugt og alt det relevante!

Hvad er firmafrugt?

Helt generelt: Firma frugt er frugtordning og FirmaFrugt i FrugtKurve og frugtkasser som er en samling spændende frugtkurve, nøddekurve, frugtsnacks, mødekurve og lignende, spækket med lækkerier, som medarbejdere og arbejdsgivere kan give sig i kast med, til egnede lejligheder. Måske du som arbejdsgiver bestiller frugtkurve til møderne fremover? Eller måske det bliver at finde til fri benyttelse i kanten hver dag?

Hvordan fungerer firmafrugt?

Firmafrugt er en form for Frugtordning til virksomheder i FrugtKurv – Frugtordning firma og firmafrugtordninger. Det fungerer ved at man udvælger og bestiller lige netop den eller de forskellige frugtkurve man gerne vil have. Her både talende om kvantitet og også nogle gange det faktiske indhold! Frugten vil da blive leveret til firmaet på de aftalte dage, og så kan medarbejdere ellers tage for sig.

Hvorfor bestille firmafrugt?

Der er ikke så lidt fordele ved at bestille firmafrugt. Man kan måske spørge sig selv: Hvorfor ikke bare gå ned i den nærmeste dagligvarebutik og købe ind selv? For især større firmaer kan det ende med at blive ekstremt tidskrævende, og derfor vil en bestillingsordning af firmafrugt være nemmere at håndtere. Desuden er der samtidig en vis kvalitet i den frugt, der bliver leveret, så man ikke bare får de sørgelige rester, der ikke var andre, som ville have. Et andet aspekt ved firmafrugt er den øgede motivation og trivsel det giver til medarbejderne på arbejdspladsen!