Har du smagt Koldings bedste burger?

bedste burger i Kolding

Hvor går du hen, hvis du har lyst til en lækker burger i Kolding? Som noget nyt kan du sætte kursen mod Kolding Storcenter, hvor byens helt nye burgerbar slår dørene op. The Burger Concept er et moderne spisested med saftige burgere, saltede fritter og søde desserter på menuen. Er du hundesulten eller er du mere i humør til en snack? Så er der noget på menukortet for dig. Burger i Kolding kan altså være rigtig godt.

Burgere til alle

Selvom det oprindeligt var amerikanerne, der fyldte sig med burgere og pommes frites, så har menuen for alvor fundet sin plads i Danmark. Den klassiske sammensætning af en blød bolle, en smagfuld bøf, sprød salat og saltet tilbehør behager de fleste. Og er der en ingrediens, som du ikke bryder dig om i din burger, så kan du bare vælge en anden sammensætning. Der findes sågar et alternativ til dig, der ikke spiser kød. Du kan nemlig blot bestille en burger, der udover den sædvanlige garniture som mayonnaise, syltede rødløg og salat også serveres med en vegetarisk sammensat bøf. Derudover findes der et væld af lækre varianter på menuen. Nogle skiller sig ud, som f.eks. den burger, der er bygget med inspiration i det italienske. Andre er mere klassiske i sammensætningen.

Shakes og snacks på menuen

Udover burgere i klassisk forstand, så vil Kolding Storcenter også fra åbningsdagen fyldes med en skøn duft af onion rings, mozzarella sticks og cheddar bites. Som enhver anden burgerbar med respekt for sig selv, har The Burger Concept nemlig et stort udvalg af tilbehør. Til dine pommes frites kan du vælge at få et særligt krydderi eller tilføjelse af ost og bacon. Man skal ikke kigge længe på det nye menukort, før tænderne løber i vand, og man får lyst til at prøve en menu.

Slut måltidet af med en dessert

Har du plads til mere efter et lækkert måltid på The Burger Concept, så kan du vælge at bestille lidt sødt som dessert. I den helt rigtige streetfood-stil serveres der churros med vaniljeis og chokoladesovs. De vaffellignende kager udgør en sublim afslutning på et solidt måltid. Om burgerne hos The Burger Concept virkelig er Koldings bedste? At finde svaret må være op til dig. Tag en tur i Kolding Storcenter og giv dig i kast med en kvalitetsburger spækket med tomatrelish, krydderurtedressing, pickles og frisk tomat. Eller find din egen favorit på burgerbarens menukort.