Bliv akupunktør med en akupunktør uddannelse

Er du blevet helt vild med akupunktur? Måske du altid har haft en øje for faget samt de tilhørende uddannelser? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om en akupunktør uddannelse her i Danmark. Denne uddannelse kan du således tage, hvis du er interesseret i at starte din helt egen akupunktur praksis i fremtiden, eller hvis du blot ønsker at udvide din allerede eksisterende praksis med akupunktur. Der er desuden rigtig mange, der finder denne akupunktør uddannelse utroligt attraktiv – og det er der altså heller ikke noget at sige til! Uddannelsen giver dig nemlig en masse lækre redskaber, og undervisningen er desuden af allerhøjeste kvalitet og på et utroligt højt fagligt niveau, hvorfor du altså bliver klædt godt på til at arbejde indenfor faget i fremtiden. En sådan akupunktøruddannelse er desuden baseret på praksis, hvilket betyder, at du får mulighed for at afprøve de forskellige teknikker under uddannelsen, inden du skal anvende dem på egentlige klienter i fremtiden. På din akupunktør uddannelse vil du desuden aldrig være på et hold på mere end 8 deltagere, og lyder det altså som noget, du kunne være interesseret i at prøve? Så kan du lige her læse meget mere om en akupunktør uddannelse.

Forbered din egen akupunktur praksis

En sådan akupunktør uddannelse tager desuden ikke mere end et år, og du vil få undervisningen i alle de klassiske teorier, der ligger til grund for akupunkturen i dag. Har du desuden allerede et job, som du ønsker at beholde, mens du uddanner dig, så er det også muligt. Du kan nemlig helt selv vælge, om du ønsker at tage denne akupunktør uddannelse på dag- eller weekendhold.

Af forløb vil du blandt andet blive introduceret til klassisk kinesisk kostvejledning, hvor du vil blive undervist i de principper, som i gamle dage lå til grund for klassisk kinesik medicin. Du vil desuden blive opfordret til at prøve principperne og metoderne på din egen krop, således du altså mærker på din egen krop og sind, hvordan klassisk kinesisk medicin føles.

Er det desuden din helt store drøm at starte dine egen akupunktur praksis, så er denne akupunktør uddannelse lige noget for dig. Du vil nemlig blive undervist i kliniketablering, som giver dig alle de værktøjer, du har brug for, for at starte din egen praksis.