Skab den krop, du drømmer om

I nutidens samfund er alt muligt. For hvor man tilbage i dine bedsteforældres eller blot dine forældres generation var bundet af arv og miljø, bestemmer du i dag i højere grad end nogensinde før, om du vil følge i familiens fodspor eller gå dine egne veje. For i dag er det muligt at konstruere sin egen identitet og genforhandle sit køn som aldrig før. Men hvordan kan man skabe den krop, man drømmer om? Det kan du blive klogere på i denne artikel. 

Flydende kønsgrænser

Skønt kønsgrænserne bliver mere og mere flydende, er der stadig biologiske forskelle mellem mænd og kvinder, som i dag kan udviskes gennem hormonbehandlinger, operationer og produkter. Et af de produkter er Mr Limpy, som man kan placere i sit undertøj for at skabe mere volume forneden. Udover at sikre æstetisk tilfredsstillelse, kan Mr Limpy også anvendes til seksuelle formål og føles ikke generende i bukserne, da denne forekommer som ægte hud og kan desuden bøjes og strækkes, som man har lyst til. Med et produkt som Mr Limpy kan man dermed hurtigt skabe en sammenhæng mellem sin krop og den person, man inderst inde føler sig som. 

Form din krop 

Mange mennesker træner hovedsageligt for at omforme deres kroppe, hvor nogle måske ønsker større muskler, mens andre ønsker at tabe sig. Uanset hvorfor man træner, er det dog vigtigt at huske på, at man ikke skal træne for andres skyld end sin egen, da det er dig, der skal bestemme over din egen krop og ikke andre. Så hvis du er en af dem, der træner for at få større muskler, skal du ikke lytte, hvis nogen måske viser deres misbilligelse i forhold til dette, for det er dig, der skal forme din krop, som du drømmer om, og ikke alverdens kritikere. 

Lad dit ydre afspejle dit indre

Samfundets muligheder og de flydende kønsgrænser har resulteret i, at det i dag er mere tilladt end nogensinde før at ligne den person, man ønsker at være. Så uanset hvem du er, og hvad du drømmer om at udstråle, skal du ikke holde dig tilbage med at klæde dig, som du har lyst til og tage ejerskab over din egen krop. Dette indebærer ofte noget forskelligt fra person til person, og selv om folk måske vil se skævt til dig for at skille dig ud fra mængden, er det langt bedre, end at du forevigt foragter dig selv for ikke at være den person, du drømmer om at være.