Sikker grund under fødderne til alle dine projekter

Hvis man står og skal til at male facaden på hele hytten, eller man er nyopstartet tømrer med et behov for et stillads at stå på, kan man få hjælp til opsætning og nedtagning, samt føle sig tryg i sikkerhedsforanstaltninger. Der tilbydes her stilladsudlejning til trekantområdet – Fredericia, Kolding, Vejle og Odense

Til erhvervsfolkene, som mangler stillads

Nogle gange kan man være i en situation, hvor man som selvstændig erhvervsperson har behov for hjælp til at få lidt højere op – bogstaveligt talt. Her kan man udleje et stillads, som man kan bruge til forskellige jobs og opgaver. Professionel stilladsudlejning til erhverv kan benyttes af mange forskellige erhverv til hverdagens to-do liste for håndværk. Det kan være bygningsmaler, murer, industri eller andet, som skal kunne række højt op. Med stilladserne føler over- og totalinddækning, så stilladserne holder sig tørre, og der ikke er skrid-farer efter en våd, dansk sommer. Vælger man at leje et stillads til erhverv, bliver man serviceret i opsætning og nedtagning af stilladset igen, da det kræver en speciel sikkerhedsuddannelse, og man vil jo nødigt gå på kompromis med sikkerheden.

Til det store hjemme-projekt

Hvis man har gang i et større projekt oppe i højderne, kan et stillads være en stor hjælp, samt skråne kroppen fra at stå i mærkelige stillinger på stiger og andet. Hvis man ikke er professionel håndværker, vil det nok være på sin plads med professionel sparring, hvilket man kan få via udlejningsfirmaet for stilladserne. Derigennem kan man få et uforpligtende tilbud og man kan opstarte idéen til hjemme-renoveringen, som man har drømt om så længe. Dertil er det selvfølgelig stadig vigtigt, at kunden sikre sig kvaliteten af stilladserne, og de fleste hjemmesider skildrer med henvisninger fra Trustpilot, som man kan tjekke ud før man kaster sig ud i at leje et stillads – privat eller erhvervs!