Hyster trucken – kvalitetshåndværk

Hyster trucken – kvalitetshåndværk

Hyster trucken er, sjovt nok, hvis du ikke kunne gætte det (hvilket du selvfølgelig kan), det amerikanske firma Hysters bud på en solid og pålidelig gaffeltruck. Firmaet er, som sagt, beliggende i USA (et land kendt for sine kvalitetsmaskiner og -produkter), og det har produceret, fremstillet og lavet trucks i en hel del år efterhånden. Hyster trucken er altså en kvalitetsmaskine. Hyster trucken får nemlig sit kvalitetsstempel fra de mange års erfaring, som dette firma har bag sig. Firmaet har, som allerede nævnt, nemlig produceret mange trucks igennem tiden, og det vil sige, at de ved, hvordan en truck skal laves. Hyster trucken er ydermere ikke én bestemt slags truck. Nej, ligesom Ford betegner ikke kun én model af biler, traktorer, og hvad dette andet amerikanske firma nu også ellers fremstiller, men en hel række af andre forskellige modeller, betegner hyster ikke kun én truck. Hyster trucken er ligeledes en paraplybetegnelse for hele det store udvalg af gaffeltrucks, som man kan vælge at købe. Herunder finder man mange forskellige slags. Hvilken, hyster truck man skal vælge at købe eller leje, afhænger af ens behov. Hvis man skal varetage tunge udendørs opgaver, kunne man med fordel vælge en dieseltruck. Hvis man i stedet har svært ved at komme rundt på sit lager grundet pladsmangel, kunne man med fordel vælge en reach truck. En hyster truck, der følger med tidens krav om bæredygtighed, er eltrucken.

Hyster trucken – en eltruck

En af de varianter af hyster trucks, som man kan vælge at købe, er som sagt eltrucken. I dag ved vi, hvor vigtigt det er, at vi alle sammen bidrager, hvor vi kan, til at bremse den globale opvarmning, så meget som vi kan. Som privatpersoner kan vi gøre det igennem vores forbrugervaner. Vi kan vælge at købe bæredygtige varer, der er mere skånsomme over for miljøet. Men det er trods alt begrænset, hvor meget vi som privatpersoner kan gøre. Det er ikke meget agens, vi er blevet tildelt som enkeltpersoner. Der skal nogle strukturelle ændringer til. Vi skal op på et højere plan. Vi skal ændre vores måde at producere på. At hyster trucken forefindes som en elektrisk truck, er netop symptomet på en sådan strukturel ændring. Den rummer potentialet til at skifte hele vognparken af trucks ud med elektriske trucks. Så hvis man vælger at købe en sådan én, er man med til at fremme den nødvendige udvikling.

Hyster trucken – en basal truck

At hyster trucken er basal, er ikke det samme som at sige, at den er banal. Nej, denne hyster truck er basal på den facon, at den ligesom andre trucks er i stand til at varetage den helt essentielle funktion (som faktisk er dét, der gør den til en gaffeltruck) at løfte med sin ”gaffel” og transportere vare rundt på et lager. Hyster trucken kan, hvad den skal, og den er yderst brugervenlig. Arbejderen, på f.eks. lageret eller i lufthavnen, kan trygt og med ro i sjælen stole på, at maskinen kan benyttes uden de større komplikationer.