Byggeboom i Kolding

Der er længe sket en masse nyt i Kolding, og alt tyder på, at det fortsætter. Der er fortsat en række historier om nye boligbyggerier, og det virker også til, at der er mange ting på tegnebrættet i fremtiden.

Vi vil ikke komme nærmere ind på, hvad der bliver bygget i fremtiden, da det vil være ren spekulation. Men vi vil kigge på, hvordan det kan være, at der før og i fremtiden bliver bygget så meget i Kolding.

Kolding har en god en placering

Kolding er placeret utrolig godt, når det kommer til at arbejde mange steder i landet. Man har endda let adgang til Tyskland, så det er klart, at det er et sted, hvor det giver god mening at placere en masse fabrikker, da man har nem adgang til motorvejen.

Man ser det også på alle de stilladser osv., så som der bliver lejet ud af et firma som Brunsgaard. De har lejet ud til byggebranchen i mange år, så der er styr på elementet under. Det er vigtigt led, når det kommer til byggeboom.

Fortsætter væksten i Kolding?

Det kan være svært at svare meget klart på. Men meget tyder på, at det fortsætter længe endnu. Blandt andet pga. de ting, som jeg allerede har nævnt. Der er intet, der tyder på, at det vil ændre sig lige foreløbig.

Når der kommer mange nye fabrikker og virksomheder generelt, så er det logisk, at væksten også vil fortsætte i længere tid, da flere vælger at bosætte sig i Kolding. Det skaber et øget byggeboom for alle, som skal have et sted at bo.

Pt. er Kolding endt i et rigtig godt sted, da væksten fortsætter, og den trækker mere vækst med sig. Den er placeret solidt i trekantsområdet og er en af de byer, som klarer sig allerbedst der. Når flere vælger at bosætte sig i Kolding, så virker alt til, at det kommer til at fortsætte i fremtiden.