Her er alt du skal vide om stenslag

Vi har alle været ude og køre, hvor der pludselig lyder et slag fra en sten på forruden, hvorefter en revne spreder sig på ruden. Det er irriterende, fordi man som regel som fører i bilen, ikke kunne have gjort noget for at undgå det. Hvis det sidder et sted på ruden, der forhindrer dig i at have klart udsyn, skal det repareres og evt. skal ruden udskiftes. Så sving en tur forbi Autoværksted Kolding, der kan lave Reparation af stenslag.

Skal ruden udskiftes?

Stenslag kan repareres, men det kommer an på størrelsen. Man plejer at sige, at hvis stenslaget ikke er større end størrelsen på en 2-krone, kan det repareres. Dette gælder også, hvis stenslaget ikke er mere end 5 cm fra forrudens kant. Hvis ruden ikke er begyndt at revne, er det et godt tegn. Så hvis dette gælder for stenslaget på din ruden, kan det repareres. Derimod hvis foruden er begyndt at revne, skal ruden højst sandsynligt udskiftes. Stenslag sker ikke kun på forruder, men kan også sagtens ske på bag- og sideruder. Hvis du er tvivl om hvor slemt dit stenslag er, så henvend dig ved Autoværksted Kolding, og forhør dig indenfor Reparation af stenslag.

Husk at reagere hurtigt

Hvis uheldet er ude, er det vigtigt at du reagerer hurtigt, så skaden ikke bliver værre. Du kan sætte et glasrudemærke over stenslaget. Du skal også sørge for at ruden ikke er våd, før stenslaget skal repareres, fordi det kan give et dårligt resultat. Hvis du er så uheldig at ruden skal udskiftes, er det vigtigt at den nye rude bliver udskiftet med en, der lever op til standarterne. Du skal finde et værksted, hvor kvaliteten er i top. Næste gang din bil trænger til reparation eller udskiftning af rude, tag et kig for Autoværksted Kolding, og få lavet Reparation af stenslag.