Information om odds

Danske Spil udbyder forskellige spilplatforme, heriblandt Oddset. Oddset indebærer en paraply af væddemål, hvor du kan spille på et bredt udvalg af begivenheder – for det meste sportsbegivenheder. Hos Danske Spil finder du blandt andet væddemål kaldet Den Lange, Måljagt, Vinderen, Tips 13 og mange andre. De fleste kender måske til at spille Oddset hos deres lokale forhandler, men det kan også anbefales at spille Oddset via Danske Spils hjemmeside. Læs nedenfor, hvad der ellers tiltaler ved at oddse. 

Hvad tiltaler ved at oddse?

Mange steder vil man få en bonus i opstartsfasen. Det kan være større eller mindre opstartsbeløb, men det er i hvert fald værd at tage med. På den måde har man en smule større sandsynlighed for at få mere succes med dine bets.

Man kan blandt andet benytte sig af Oddset, som er et af Danske Spils sites, hvor alle væddemål er samlet under en hat. Her har man mulighed for at oddse på aftenens kamp i både fodbold og håndbold. Man har mulighed for at blive langt mere teknisk, når man oddser.

Der er nemlig mulighed for at oddse på for eksempel, hvor mange gule kort der bliver uddelt den aften eller hvor mange mål, der bliver scoret. Det betyder altså, at man sagtens kan vinde sit væddemål, selvom ens hold taber. Man kan være så heldig, at de andre odds man har haft har været korrekte.

Gør oplevelsen bedre via Oddset TV

En af de fedeste funktioner som Oddset tilbyder, er Oddset TV. Det giver kunderne mulighed for at livestreame sport gratis og lovligt på computer, tablet og mobil. På Oddset TV kan man eksempelvis livestreame en fodboldkamp, tennis, basketball, håndbold og meget andet sport. Oddset TV har alle de store kampe fra de respektive sportsgrene, men ligeledes et bredt udvalg af mindre kampe. Vil man se en kamp, kan man stort set altid finde den her.

Det eneste man skal huske, når man oddser, er altid at være parat til at miste de penge, som man har lagt i det. Man skal derfor ikke spille for mere, end man kan tåle at miste i et spil.

Aldersgrænsen fra Danske Spils side er med vilje sat til 18+, da der er mange årlige tilfælde, hvor folk bliver afhængige af spil. Dette kaldes for ludomani og rammer hvert år en masse mennesker. Det kan man heldigvis komme i forkøbet ved blot at tænke sig en ekstra gang, inden man begynder at oddse.