Hvilke webshops shopper koldinggenserne mest på?

Kolding er historisk set en by, hvor handelen stortrives. Koldinggenserne er nemlig flittige til at handle lokalt, og det ses ikke mindst hos byens storcenter, der er Jyllands største. Her kan man finde et væld af butikker, der sælger alt mellem himmel og jord. Det er dog ikke kun i de fysiske butikker, hvor borgerne i Kolding er flittige til at bruge penge. Det sker nemlig os online, hvor koldinggenserne er flittige til at lægge varer i den virtuelle indkøbskurv, for at få dem fragtet til døren. 

I denne artikel har vi fokus på de webshops som borgerne i Kolding ofte bestiller produkter på. Ifølge rabatkodeværktøjet Rabatta er der nemlig udvalgte webshops som borgerne i Kolding er specielt glade for at bruge, hvis man kigger på deres tal. Rabatta er en browser extension, der automatisk finder rabatkoder til dig, når du handler på nettet – og det er deres tal, vi tager udgangspunkt i, i artiklen her. 

Læs med og find ud af om du, ligesom flere andre Kolding-borgere, shopper på disse webshops. Der er nemlig to kategorier, hvor beboerne i Kolding Kommune er særligt gladest for at bruge penge.

Tøj, sko og accessories er i høj kurs

Det er først og fremmest tøj, sko og accessories, der er i høj kurs, når koldinggenserne shopper på nettet. Koldinggenserne shopper gerne efter de nyeste fashion trends, og det sker blandt andet hos webshops som Zalando, ASOS, NA-KD og H&M. Her langes der enormt meget tøj over disken, så garderoberne derhjemme kan blive fyldt. Desuden er sko og accessories og så populære varer blandt koldinggenserne. Hvis du derfor har købt tøj på en af de ovenstående fire hjemmesider, så er du bestemt ikke alene – de er nemlig blandt de mest populære webshops hos Rabattas brugere i Kolding.

Pengene i Kolding bruges også på elektronik

Borgerne i Kolding køber dog også andet på nettet en tøj og sko. Faktisk bliver der brugt en hel del penge på elektronik som mobiltelefoner, tablets, computere og TV. Der er rigtig mange, der den senere tid har anskaffet sig nyt elektronisk udstyr. Her er det blandt andet Elgiganten, Power og Komplett, der er blandt højdespringerne af de mest populære webshops hos koldinggenserne. Her er det specielt iPhones, Smart-TV’er og andet der bliver revet ned fra hylderne, ligesom spillekonsollen Playstaytion 5 også er en ultra populær vare for tiden.