Ikke nok at have fokus på pris, når du køber etiketter på rulle

Hvis du har planer om at købe etiketter på rulle, er der flere forskellige ting, der skal være i fokus. Derfor er det ikke nok, at du har fokus på at vælge ud fra pris, hvilket der desværre er mange, der gør.

Vælger du kun ud fra pris, er der desværre en øget risiko for, at du får fat i en række etiketter på rulle, som du ikke kan bruge til noget. Derfor er det meget vigtigt, at du afholder dig fra at gøre dette.

Har du ikke den store erfaring med, hvad du skal have fokus på, når du skal vælge, så bør du læse med herunder, hvor du vil blive præsenteret for en række af de parametre, der er værd at have fokus på.

Form, størrelse og farver

Når du skal købe etiketter på rulle, er det vigtigt, at de har den form, du har designet ud fra. Det vil sige, at du skal sikre, at du ikke kommer til at bestille firkantede etiketter, hvis du faktisk har leveret en oval designfil.

Dertil skal du også være sikker på, at der er overensstemmelse mellem størrelsen på din designfil og dine etiketter. Er der ikke det, er der en stor risiko for, at resultatet slet ikke bliver, som du forventer det.

Ydermere er farver også noget, der skal være med i dine overvejelser, da der ofte er mulighed for at vælge, hvilken type farver, der skal bruges til at lave dine etiketter.

Påsætningsmetode

Når du køber din etiketter på rulle, skal du også tage højde for påsætningsmetoden. Hvis du skal bruge en maskine til at påsætte dine etiketter, er det nemlig vigtigt, at rullen faktisk passer til denne maskine.

Af denne grund er du nødt til at tage højde for spoleretning, spoling og kernestørrelse. Det hele skal der nemlig være styr på, hvis du skal bruge din rulle til maskinpåsætning. Er der ikke styr på dette, er der en risiko for, at du slet ikke vil kunne bruge den.

Har du derimod blot planer om at sætte etiketterne på med hånden, er det dog ikke noget, der har den store betydning. Vil du gerne være klogere på dette punkt, så læs mere, inden du bestiller dine etiketter.

Materiale og kvalitet

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er stor forskel på de materialer, der bliver brugt til etiketterne. Derfor er det naturligvis også et aspekt, du skal sørge for at have fokus på, når du skal bestille dine etiketter.

Her skal du både tage højde for, at materialet har indflydelse på, hvordan etiketterne ser ud, men også på kvaliteten af dem. Du vil derfor opleve, at det ikke er alle materialer, der kan bryste sig af den samme slidstyrke.

Ved du, at dine etiketter vil blive udsat for lidt af hvert, er det derfor vigtigt, at du sørger for at tage højde for dette, når du skal bestille dine etiketter – dermed kan du nemlig sikre, at de ikke slides for hurtigt.