Guiden til dig, som gerne vil have lidt ekstra penge i hverdagen

Hverdagen kan være lang og stressende – især hvis man føler, at man mangler penge. Det kan være rigtig træls, og man kan komme helt i dårligt humør af det. det er derfor godt at der er en helt masse ting du kan gøre, for at spare lidt i hverdagen.

En af dem er at købe ting, når de er på tilbud. Det kunne for eksempel være sådan noget som tøj. Det kan du eventuelt købe til de store udsalg som Black Friday. Her kan du være sikker på at spare lidt penge på noget tøj, som du alligevel skulle købe på et tidspunkt.

Lig et budget

En anden ting der kan være rigtig hjælpsom når det handler om penge, er at ligge et budget. Med et budget vil du også have meget mere styr på dine penge. Du kan dele budgettet op i forskellige poster – på den måde ved du hvor meget du har at bruge på de forskellige ting i hverdagen.

Du kan eksempelvis skrive ind, at du kun må bruge et bestemt antal penge om måneden på ”diverse” – ting som tøj og så videre. Så ved du, hvornår du har opbrugt dine penge til tøj i den måned. På samme måde kan du sætte dine faste udgifter og madbudget ind på dit budget.

Tjek tilbudsaviserne!

En anden ting du kan gøre for at spare lidt på pengene i hverdagen, er at tjekke tilbudsaviserne når du køber forskellige ting. det er alt fra mad til ny telefon.

Når du tjekker tilbudsaviserne, er du nemlig sikker på, at du ikke betaler for meget for noget, som du kunne have fået billigere. Tjek også gerne tilbudsaviserne fra forskellige steder og sammenlign dem – på den måde vil du kunne se, hvor prisen er bedst.