De danske børnefamilier er vilde med HAY kasser!

Little Happy HAY kasser

De danske børnefamilier er vilde med HAY kasser og det er der også god grund til. HAY kasserne blev hurtigt populære på de sociale medier pga. deres fine design og deres funktionalitet. I dag kan du finde de populære HAY kasser i rigtig mange hjem og de er næsten gået hen og blevet en nødvendighed på børneværelset. Dog tager mange butikker overpris for dem, hvilket har gjort dem dyre.

Hvis du har lyst til at give HAY kasserne et skud eller bare eje flere af dem, har du mulighed for at finde dem på Little Happys hjemmeside eller via dette link; www.littlehappy.dk/hay-kasser. Hos Little Happy er priserne i børnehøjde og derfor kan du finde HAY kasserne til en god pris, og du kan få opbevaring til hele hjemmet uden at skulle betale en bondegård.

Brug HAY kasserne i hele dit hjem

Med HAY kasserne kan du finde opbevaring til hele hjemmet. HAY kasserne kommer i tre forskellige størrelser, som gør det muligt for dig at finde opbevaring til hele huset. HAY kasserne kommer i en bred palette af farver, som giver dig mulighed for at mix og match for at få en unik farvekombination, som passer til dig og dit hjem. Dette vil givet hjemmet mere personlighed og skabe en hyggelig stemning.

  • Bryggerset: I bryggerset kan du bruge HAY kasserne til mange forskellige ting. Die kan fx bruges i skabene for at holde styr på overtøj, sko osv. Derudover kan HAY kasserne bruges til at holde styr på rengøringsmidler. 
  • Køleskabet: HAY kasserne er godkendt til at være i nærheden af fødevarer og er derfor oplagt at bruge i køleskabet. Kasserne kan opbevare frugt og grønt og dermed sikrer at det ikke bliver mest derudover kan den også opbevare pålæg.
  • Stuen: Kender du det at man ikke har noget sted at lægge sine tæpper? Her kan HAY kassen bruges. HAY kassen i størrelsen large, kan opbevare dine tæpper så længe du ikke bruger dem. Derudover kan HAY small opbevare fjernbetjeningen og andre nips fra stuen.

Indret børneværelset med HAY kasser

Det er næsten oplagt at bruge HAY kasserne på børneværelset. HAY kasserne kan bruges på mange forskellige måder.
Hvis dit barn har mange nips på skrivebordet fx perler eller tegnegrej, så kan du bruge en HAY kasse til at opbevare det. Du kan sagtens lade HAY kassen blive stående på bordet, og det vil få skrivebordet til at se mere ryddeligt ud.
Derover er det også super smart at have HAY kasser på sit puslebord. Her kan HAY kasserne holde vådservietter eller bleer.
Hvis børneværelset ikke har særlig meget gulvplads men stadig brug for meget opbevaring kan man også bruge HAY kasserne. Det smarte ved HAY kasserne er at de kan stables ovenpå hinanden. Ved at gøre dette får barnet massere af opbevaring, men uden at tage for meget af gulvpladsen.