4 fantastiske aktiviteter du kan lave med din baby i Kolding by

Efter et stykke tid på barsel, er det tid til at tage din guldklump med på små eventyr udenfor hjemmet. Vi giver her nogle gode tips til, hvad du kan lave med din baby i Kolding, som både er en oplevelse for dig og din baby, som jo prøver alt for første gang. 

Shopping med din baby

Det er nok ved at være et stykke tid siden du sidst har været ude at kigge i fysiske butikker. Der er meget andet der har optaget dig. Heldigvis er det super nemt at gøre med den lille, som kan ligge og hygge sig i barnevognen imens. Bliver i trætte eller er din baby ikke helt med på ideen, så er det også nemt at tøffe hjemad igen. Derhjemme kan du med fordel fortsætte shoppingen online, og lede efter noget lækkert tøj til den lille. By Green Cotton er en webshop med et stort udvalg af sødt og økologisk babytøj. 

Cafebesøg

Tag din bedste veninde, mor, søster eller kæreste under armen og en tur på cafe. Her kommer i lidt væk fra hjemmets vante rammer og i har tid til at nyde en lækker frokost. Synes du det er lidt for meget at satse på et helt måltid i starten, kan en kop kaffe helt sikkert også gøre det. 

Rytmik 

Der er mange steder, som tilbyder rytmik og babygymnastik. Det er en kanon sjov og god aktivitet for både dig og baby. Det styrker barnets motorik og kropsbevidsthed, og du har mulighed for at møde andre mødre på barsel, som du kan spare med. 

Første tur på legepladsen

Har din baby nået en vis alder, kan i også prøve at udforske en af byens legepladser. Det er en stor og sjov begivenhed, når din baby er klar til sin første rutje- eller gyngetur.