7 aktiviteter du kan lave med børnene

Har du brug for ideer til, hvad du kan lave med dine børn? Heldigvis findes der en masse ting, som du kan lave. Her får du ideer til store og små aktiviteter, som du kan have det sjovt med at lave sammen med dine børn.

Lav mad i køkkenet

Madlavning er en rigtig god og sjov aktivitet at lave med sine børn. Her kan børnene styrke deres ansvarlighed og tålmodighed. De vil desuden hjælpe dig med at lave mad, hvilket bestemt ikke er dårligt for dig. Du kan klikke her for at finde gode opskrifter.

Tag på en campingtur i haven

Du kan også tage på en sjov campingtur i haven sammen med børnene. I kan slå et telt op, og I kan lave mad udenfor. Det er en meget hyggelig og sikker campingtur.

Lav is

Man kan finde flere guides til at lave is online. Du kan således overveje, om du vil prøve kræfter af med at lave is sammen med dine børn.

Hold en familie-dansefest

Familien kan også komme godt i gang med at bevæge sig til musikken, når I holder en familie-dansefest. Det er en super god måde at komme i rigtig højt humør derhjemme.

Kig på skyer

En meget afslappet aktivitet kan også være at kigge på skyer. Du kan for eksempel lægge nogle tæpper klar i haven, som du og dine børn kan ligge på og kigge på skyer. Det kan være, at I får øje på nogle sjove figurer oppe i himlen.

Hold en tegnekonkurrence

Du kan også holde en tegnekonkurrence for dine børn. Børnene kan således gøre godt brug af deres fantasi for at lave nogle flotte tegninger og kæmpe om vinderpladsen.

Byg et sandslot

Du kan også bygge et sandslot med dine børn. Det kan I for eksempel gøre på stranden, eller I kan finde en sandkasse på en legeplads.