Betal ikke overpris for en a-kasse

billig a kasse

Når man er en del af det danske arbejdsmarked, er man generelt sikret gode forhold. Det er de, fordi Danmark er en velfærdsstat, der har fokus på mennesket og gode arbejdsforhold i de fleste brancher.

Dog kan man sikre sine egne muligheder endnu bedre ved at melde sig ind i en a-kasse. Dette skal ske mens man er i arbejde, så man hvis uheldet er ude kan få hjælp.

Pludseligt kan opstå omstændigheder, som gør at man står uden job. Her er a-kassen et vigtigt hjælpemiddel, som sikrer adgangen til modtagelse af dagpenge. Dagpenge består af væsentligt mere end kontanthjælp, som alle danske borgere kan modtage.

A-kassen tilbyder en række ydelser, som kan være hjælpsomme både for den arbejdende og den arbejdsløse.

Find den, som passer til dine interesser

Udover den økonomiske fordel, der kan være ved at være medlem af en a-kasse, så kan der være en lang række andre goder, som kan gavne medlemmerne.

A-kasserne er ofte brancheorienteret, hvilket betyder en målrettethed og et fokus, som er godt i den kompliceret tid man står i, når man er arbejdsløs.

Tømrer skal ikke nødvendigvis vælge den samme a-kasse som lærerne, fordi de varetager forskellige arbejdsopgaver og har vidt forskellige interesser. Ved at vælge den a-kasse, som passer specifikt til ens fag, får man den bedste og mest specialiserede hjælp til at komme videre og tilbage på arbejdsmarkedet.

Nogle a-kasser har også forskellige samarbejder, som tilbyder deres medlemmer rabatordninger, kurser mv., som kan gavne andre dele at livet end arbejdslivet. Der er altså mange fordele ved at melde sig ind i en a-kasse.

Undgå at betale for meget

Man sikrer sig hjælp ved arbejdsløshed, hvis man melder sig til, før skaden er sket. Det kræver et månedligt medlemskab, hvor man indbetaler en vis sum.

Her kan der også være penge at spare, og især hvis pengene er små er det en god post at kigge på. Find den billigste a-kasse, og se at det er muligt at sikre sin fremtid for få penge. Er man studerende kan der være endnu flere penge at spare, fordi nogle a-kasser tilbyder gratis medlemskab under studietiden.

A-kassen vil gøre alt for at hjælpe og støtte den enkelte i de mange processer, som medfølger at blive arbejdsløs. De hjælper, så man ikke kommer til at sidde fast og blive overmandet af rastløsheden. Med hjælpen kommer man hurtigt tilbage på arbejdsmarkedet igen.