Alt du skal vide om ståltaget

Står du og skal til og vælge dit nye tag, men er blevet forvirret over, hvilket lags tag du skal vælge? Her kan du læse om ståltaget, og få helt styr på hvad det er, og hvorfor det er blevet så populært. Et ståltag er fremstillet af, som det ligger i navnet, stål. Det er et tag, som er nemt at vedligeholde, nemt at lægge og er meget holdbart. Ståltagspladerne er oftest blevet varmegalvaniseret og herefter blevet overtrukket med den ønskede belægning og den ønskede farve. De mange fordele ved ståltag kan være svære at tro på, men de fleste firmaer giver stor garanti, da de ved at ståltag holder længe. En af disse firmaer er Dansk Tagbyg ApS. De lægger taget for dig og har en god garanti, så du kan føle dig sikker.

Derfor er et ståltag billigt

Ståltag er ikke kun holdbare, de er også billige at lægge. Dette skyldes flere årsager. Et ståltag vejer ikke meget, og derfor kan du få lagt dit ståltag ovenpå dit gamle tag, hvis dit nuværende tag enten er bølgeplader eller tagpap. Dette sparer du en masse penge på, da du ikke vil skulle betale for at få dit gamle tag revet ned. Dit gamle tag vil på den måde virke som et undertag, og det vil have en lang holdbarhed. Dit gamle tag vil også virke lydisolerende. Det andet du kan lave store besparelse på ved et ståltag, er taglægningen. Da stålpladerne er større, vil det tage kortere tid at lægge, og du skal dermed ikke betale ligeså store mængder, som hvis du vælger et tegltag.

Ståltagets Udseende

Du kan få ståltag i forskellige farver og med forskellige belægninger. Derfor kan du altid finde noget, som passer til dit hus og din stil. Ståltag virker til alle huse, om det så er et sommerhus, et skur, eller et parcelhus.