3 gode idéer til en værtindegave

Skal du besøge din mor, søster, veninde eller kollega, og vil du gerne medbringe en lille gave? En værtindegave er slet ikke nødvendigt altid, men det er en hyggelig ting, hvis du vil gøre lidt ekstra ud af det en dag. Her får du tre gode idéer til en værtindegave.

Gå den klassiske vej

Når du skal finde på en værtindegave, kan du vælge at gå den helt klassiske vej og købe en flaske vin, en æske chokolade eller en buket blomster. Det er nogle gode gaver, hvis du kan lide, at det er simpelt og klassisk.

Hos Uhrskov Vinhandel kan du finde et bredt udvalg af lækre vine, som du kan give værtinden, du skal besøge. Du kan altid pakke vinen ind i noget cellofanpapir med et bånd på. Det får det til at se lidt mere gennemført ud.

Hop i det kreative hjørne

Hvis du har mod på at være kreativ, kan du lave din egen værtindegave. Det behøver ikke at betyde, at du skal have gang i lim og papir. Du kan nemlig lave din egen gave på rigtig mange måder. Du kan bage en kage, lave en flaske saft, lave en kryddersalt, brygge din egen æblemost el.lign. Hvis du har noget, som du alligevel godt kan lide at lave, er det en hyggelig ting at tage med til værtinden.

Lav en personlig gave

Hvis du gerne vil vise, at du har lagt lidt ekstra tanke bag din gave, kan du lave en personlig gave, der rører værtinden. Du kan f.eks. lave et lille album med billeder af jer to sammen. Du kan også lave en kalender eller en lille scrapbog. En personlig værtindegave er et oplagt valg, hvis du er inviteret i en lidt særlig anledning. Det kræver nemlig noget tid at sammensætte sådan en gave.