Trolden Bryghus leverer eksklusive oplevelser

Bryghus

Trolden Bryghus er lokationen for et destilleri og bryghus, som laver særligt velsmagende produkter på gammeldags manér – det kan smages!

Trolden Bryghus er opkaldt efter den gamle jernbane Troldhede-Kolding-Vejen og blev grundlagt i 2005 og har siden flyttet adresse til Nordager 15 i den nordlige del af Kolding. Destilleriet producerer de fineste varer og lagrer dem på egne egetræsfade af den højeste kvalitet.

Hvis du er i humør til at forkæle ganen med noget ekstra, er Trolden Bryghus stedet, hvor du med garanti kan finde en forfriskende specialitet til weekenden. Men du skal være opmærksom på, at udvalget løbende ændrer sig, da de håndbryggede sortimenter bliver produceret i begrænsede mængder.

Håndlavet kvalitet i topklasse

Det er noget særligt at finde et bryghus, der brygger på samme måde som Trolden Bryghus, da de laver alt fra øl til finere spiritus i topklasse, hvor der er tænkt på de enkelte detaljer. Når væsken rammer smagsløgene, kan man smage den ekstra omtanke for kvaliteten, og du vil opleve mange nuancer, alt efter hvad du forkæles med.

Et strålende eksempel på den høje kvalitet er deres Copperpot Gin Havtorn, som er en elegant udgave med havtorn, hint af appelsinskal, enebær og limeskal. Havtornen er håndplukket på Rømø og ginnen er lavet på en helt særlig måde i kobberkedler og en særlig ”infusion box”.

Der kan ikke herske nogen tvivl om, at de på Trolden Bryghus sætter en ære i kvalitet, som du hurtigt selv vil opdage.

En hyldest til den raffinerede ølentusiast

Man kan få mange forskellige slags øl, og alle har sine favoritter, men du kan få mange nye på Trolden Bryghus, der har lavet øl i særklasse. De har valgt ikke at filtrere deres øl, så man får alle smagsnuancer med. Det er en særlig oplevelse at kunne smage håndværket. Som de selv siger: ”Håndlavet smager bedre.”

Trolden Bryghus er absolut et besøg værd. Det er interessant at se, hvordan man bryggede i gamle dage og få en fornemmelse for, hvad der kræves for at brygge i så høj kvalitet. De kalder det nostalgi og gammeldags romantik, men det kunne kaldes velsmag.

Så tag ud og besøg Trolden Bryghus og se de romantiske idéer, der er på spil, når de bruger håndbankede pot-stills eller eftergærer på den gammeldags måde, som man kalder ’champagnemetoden’, hvor man naturligt igangsætter processen, der skaber de bobler, som giver øllen sin holdbarhed.

Fest på Trolden Bryghus

Trolden Bryghus er ikke kun et sted, hvor der laves øl og lækre specialiteter. Du kan nemlig komme ud og opleve det nye bryghus og destilleri, hvor der afholdes fest og prøvesmagning. Der er stillet op til den helt store festbegivenhed og hvilken skøn lokation at nyde livet på.

Trolden Bryghus står for maden, servering og selvfølgelig den eksklusive spiritus, så uanset om du er til øl, rom eller gin, så er det helt klart et besøg værd. Men det er et ret eftertragtet og eksklusivt arrangement, da der kun er plads til omkring 60-70 gæster.

Prøv at nyde en dejligt forfriskende drikkevare i den atmosfærefyldte ølstue i den nordlige del af Kolding.