Sådan vedligeholder du BMW’en

Mange af os bruger bilen hver dag, hvilket kan betyde, at den hurtigt bliver slidt. Bilen ældes kun med tiden, men der er nogle få ting, vi kan gøre for at vedligeholde den, så den måske holder i længere tid og kan stå skarpt. I følgende afsnit kommer der nogle tips til, hvordan du bedst passer på din bil.

Køb originale reservedele

Har du været uheldig at ødelægge noget på din bil, kan du muligvis finde reservedele hos et bmw ophug. Hos et ophug kan du finde originale reservedele fra andre ødelagte biler, som muligvis kan udskifte dine ødelagte. Dette kan for eksempel være en ny lygte, en ny sidedør eller et nyt sæde. Ved at finde originale reservedele, kan du sørge for at din bil stadig står, som var den ny med dele, der passer sammen.

Vedligehold lakken

Det kan ske med tiden, at lakken på bilen får ridser, når vi kører på vejene eller ved et uheld ridser den. Hvis du ønsker, at din bil står skarp, kan du eventuelt få en ny lakering på bilen, hvis den trænger meget. Dette behøver dog ikke at være en fuld lakering, fordi du kan også få spotlakeret din bil, så det kun er ridserne, der får en ny omgang.

Rengør din bil

Vores biler bliver hurtigt beskidte både udvendigt og indvendigt, når vi bruger dem, og derfor kan en vask af din bil være tiltrængt. Du kan eventuelt selv finde spand og svamp frem, eller du kan anvende en af de mange vaskehaller rundt om i landet, som tilbyder forskellige slags vask. Din bil indvendig kan også trænge til en rengøring nogle gange. Igen kan du selv købe ind til at rengøre din bil indvendigt med eksempelvis vinylrens, en støvsugning og gulvmåtterengøring med tæpperens, eller du kan også betale nogle professionelle til at rengøre din bil.