Besøg Kolding, og få gode oplevelser

Bus Kolding

Har du overvejet at lægge vejen forbi Kolding og vil gerne have nogle gode oplevelser med i bagagen, når du tager derfra igen? Så kan du her læse lidt om, hvilke oplevelser og steder du bør besøge, imens du befinder dig i Sydjylland.

De bedste oplevelser for børn

Skal du have hele familien med på tur, er Kolding bestemt en by, der er værd at besøge. Her er der nemlig masser af oplevelser og seværdigheder for både voksne og børn, og det er derfor en perfekt by at opleve, hvis man skal have familien med på tur. Du kan eventuelt starte med at søge efter busselskab Sønderjylland og finde et, der kan transportere hele familien fra jeres adresse og til byens mange oplevelser.

Du kan lægge flere stop på ruten, så hele familien kommer til at opleve lidt forskelligt. Tag forbi Harteværket, der er et nyt oplevelsescenter med fokus på aktivitet igennem vand, energi og bevægelse. Her kan børnene besøge vandlegepladsen, og de voksne kan se på udstillingen om gamle elektroniske ting. Der er noget for hele familien, og bestemt noget børnene vil elske at opleve.

Skal dagen gå med endnu mere aktivitet, kan du tage familien med forbi Slotssøbadet. Her får I vandaktiviteter i mange forskellige former. Det kan være alt fra afslapning til de voksne i de lækre spaområder eller vandleg på rutsjebanerne og i morskabsbassinet. Det er en oplevelse for hele familien.

Gode steder til voksenturen

Er planen i stedet for at lade børnene blive hjemme, kan man også få en rigtig god voksentur til Kolding. Byen byder nemlig på masser af underholdning, musik og historie, som børnene måske ikke vil sætte så meget pris på.

Er du den helt store musikfanatiker, kan du tage vennerne med hen til Godset i Kolding. Her holdes der årligt mere end 120 koncerter af forskellige arter. Der vil derfor helt sikkert være en koncert, du vil finde interessant, hvis du lige planlægger lidt i forvejen. Er det ikke performance nok, findes der et væld af forskellige teatre, der giver forestillinger stort set hver dag. Du kan se topprofessionelle folk give deres bedste i forestillinger på Kolding Egnsteater, Kolding teater og Dronning Dorothea Teatret. Der er nok at vælge i mellem, hvis du er til underholdning og skuespil.

Synes du derimod, at en musikkoncert eller teaterforestilling bliver for kedeligt, er der også masser af aktivitetsoplevelser for voksne i byen. Skal adrenalinen helt i top, kan du opleve Bridgewalking eller slå vennerne i RaceSyd. Her kan du dyste mod venner og familie i gokarts, der kan køre op til 55 km/t.

I kan derefter slutte dagen af med den ultimative afslapning på Dronning Dorotheas Badstue med masser af skønne wellnessoplevelser. Her kan adrenalinen få lov at lægge sig, imens I kan få pulsen helt ned på jorden igen. Med masser af selvforkælelse og gode behandlingsmuligheder er det en perfekt måde at slutte dagen af på. I kan selvfølgelig også bare bruge hele dagen på wellnessopholdet, hvis I virkelig har brug for en dag uden at skulle tænke over noget som helst andet. Der er nok at give sig til i Kolding.