Tag på cykelferie i den danske sommeridyl

Nu er sommeren officielt på vej og man begynder at kunne mærke hvordan de varme nætter nærmer sig. Du har måske også overvejet at tage på ferie i år med familien, men ønsker noget lidt anderledes end den trivielle charterrejse? Om noget, så har Corona fået os til at genopdage den danske sommeridyl, og hvilken bedre måde at opleve det danske land på, end at køre lige igennem det på to hjul?

Pak let og pas på din cykel

Hav i mente at alt I pakker med, skal I bære på hele turen, sørg derfor for at pakke så let som muligt. Det er vigtigt med nogle gode rygsække, som sidder behageligt og som kan opbevare mange ting, nogle gode cykelhjelme, der sidder rigtigt på hovedet osv. Cykelovertræk til din cykel er enormt vigtigt for at forlænge cyklens levetid og skåne den fra elementer som Uv-stråling, regn mm. På denne type rejse, er det godt at være forberedt på diverse ting, som der kan ske på farten. Hav derfor pumpe og lappegrej med til dæk, et Falck-sæt, hvis der skulle ske et styrt, så man kan rense såret og sørg for at have din cykel til service inden I tager afsted, så I er sikre på at bremser og andet virker som det skal.

Planlægningen er halvdelen af arbejdet

Når I først har besluttet jer for at tage på cykelferie, handler det bare om at beslutte sig for hvor I har lyst til at tilbringe ferien. Der findes rigtig mange ruter at vælge imellem, og det handler bare om at vælge den rute, det sted, I synes passer mest til jer. Overvej hvor langt I har lyst til at cykle om dagen og regn ud om det stemmer overens med den rute i har fundet, for som man siger, er planlægningen det halve af arbejdet.