Banetransport fra Kolding

Dette indhold er sponsoreret.

Jernbanetransport er en mere miljøvenlig transportform end mange andre og er især egnet til godstransport af mange forskellige godstyper. Banetransport tager sit afsæt ved kajnære jernbanespor tæt ved havnene i Kolding og Vejle. Dette sikrer, at godset ikke skal fragtes yderligere og længere end nødvendigt.

Godhåndtering

Når dit gods skal håndteres, sker det med en stor og alsidig maskinpark, som blandt andet består af specialdesignede gaffeltrucks til forskellige opgaver og portalkraner med en imponerende løftekapasitet på helt op til 35 tons gods. Derudover findes der til godshåndtering også RTG-kraner, som kan løfte op til 40 tons. Denne slags kran er især velegnet til håndtering af store og meget tunge stålplader. Med alle disse forskellige maskiner til godshåndtering af din virksomheds forskellige slags gods og veluddannede truck- og kranførere er du sikker på en meget skånsom, sikker og ikke mindst yderst effektiv håndtering af dit gods.

Banetransport til hele Europa

Med det fantastiske jernbanenet, som findes fra Danmark og igennem hele Europa, er der fantastiske, gode, sikre og hurtige muligheder for at få transporteret dit gods fra A til B. Det er lige meget, om dit gods er store tunge stålprodukter, papirprodukter eller forskellige byggematerialer, så kan det fragtes med jernbanetransport. En faktor, som også gør jernbanetransport af dit tunge og værdifulde gods til et godt valg, er, at der findes kajnære terminaler, som har en direkte adgang til jernbanespor i blandt andet havnene i Kolding og Vejle. Derudover har du også mulighed for at få overvåget din jernbanevogns placering, lige meget om den befinder sig i Danmark eller et andet sted i Europa.

En mere miljøvenlig transport af gods fra Kolding

Jernbanetransport er en af de mest stabile, sikre og effektive transportmåder af gods, som du kan finde. Derudover er den også en af de mest miljøvenlige transportformer, da den i nogle tilfælde kan reducere CO2-udledningen med helt op til 80 % i forhold til andre transportformer. Det er ikke kun godt for klimaet – det kan også være med til at have en positiv effekt på din virksomheds CRS-profil. Den er blandt andet mere miljøvenlig end andre transportformer, da der ikke udledes nær så meget CO2 i atmosfæren under transittiden. Der er en større lasteevne og volumen, end der er ved en normal transport med eksempelvis lastbil. Med jernbanetransport undgår du diverse trafikale køer og kørselsforbud. Der kan være en høj afgangssekvens, hvilket gør dine sendinger mere fleksible, og ofte er der en væsentligt kortere transittid.