Tripplo er dit samlingssted for rabatkoder, tricks og attraktioner

Har du hørt om Tripplo? Hvis ikke, bør du med sikkerhed læse med her. Tripplo er din redningsmand, når det kommer til at finde de allerbedste priser; De tilbyder rabatkoder til  både garderobeindhold og interiør. Yderligere tilbyder de rabatter til ferier og ophold i både ind- og udland. Ud over rabatter har de også en lang række af artikler, hvor de deler ud af rejsetips og inspiration til dine fremtidige charter- og storbyferier samt kortere getaways.

Tripplo hjælper dig til at finde den bedste pris

Siden coronapandemiens indtræf er internethandlen steget markant, og Tripplo sørger for, at du fortsat kan shoppe billigere løsninger, trods coronaens påvirkning. Derfor er det også en klar anbefaling, at du undersøger, hvilke virksomheder og hjemmesider, der gør internetshopping både billigere og mere interessant for dig. Tripplo tilbyder mere end hundredvis af online butikker og virksomheder samt rabatkoder og tilbud hertil.

Tripplos målsætning for hjemmesidens indhold er at samle alle gode tilbud og rabatter til forbrugeren, således de er lette at tilgå. For de rejseinteresserede samler Tripplo også rejsetips og -tricks, samt seværdigheder og attraktioner i små som store byer verden over. Alt dette kan være med til at gøre din rejse både billigere, men også lettere og bedre.

“Last minute trip”-tips

Herunder har vi opstillet 5 gode råd til at gøre din ”last minute trip” så billig som muligt.

  1. Du bør selvfølgelig starte ud med at undersøge nettet for tilbudsrejser eller ophold, for at finde et tilbud, der passer dine ønsker og behov.
  2. Gå ind på Tripplos hjemmeside og undersøg, om de har nogle rabatkoder eller tilbud, der kan have betydning for, om du i sidste ende tager afsted.
  3. Undersøg yderligere om Tripplo har nogle rabatkoder, du kan gøre brug af på din rejse.
  4. Herefter skal du undersøge, om Tripplo har nogle rejsetips og –tricks til netop din destination (det kunne være attraktioner, seværdigheder, hoteller mm.).
  5. Til sidst vil vi anbefale dig altid at holde dig opdateret på Tripplos hjemmeside for rabatkoder til diverse hjemmesider. På den måde har du altid lageret fyldt op med ferieudstyr og –grej. Dermed har du også på forhånd sørget for nogle af de omkostninger, der også er ved at tage af sted på ferie.. Vi ved alle hvor dyrt (og stressende) det kan være lige op til afrejse – så fyld dit ferielager op løbende, så du er klar til afrejse!

Lige nu kan du på Tripplos hjemmeside købe oplevelser gennem virksomhederne ”De Glemmer Det Aldrig”, ”Go Dream” og ”Viator”, der alle tilbyder køb af minder, som du kan indløse, når vores ganske danske land og dets landegrænser igen åbner.