Tre tips til hvad du kan lave i Kolding

vækst

Artiklen indeholder sponsoreret indhold 

 

I Trekantsområdet finder du byen Kolding. Byen ligger i samme område som byerne Vejle og Fredericia. Heraf er Vejle den mest besøgte by af de tre ovenstående, men faktisk er der også en masse ting at opleve i Kolding. Byen danner hjemegn for mange kendte mennesker, et hav af turistattraktioner og andre hyggelige muligheder for både store som små. I denne artikel kan du finde inspiration til, hvad du kan lave, hvis du kommer forbi Kolding i den nærmeste fremtid.

Kolding storcenter

I den nordlige bydel af Kolding finder du Kolding Storcenter. Dette storcenter indeholder et hav af oplevelsesmuligheder lige fra shopping til biografer og skøjtebane. Med sine 62.000 km2 og over 120 butikker og restauranter er storcenteret tilmed Jyllands største indkøbscenter.

 

Kolding Storcenter er utroligt populært besøgt i både hverdage såvel som weekender. Desuden tager mange konfirmander forbi centeret i forbindelse med deres Blå Mandag.


En af grundene til at mange unge mennesker besøger centret, er blandt andet at Kolding Storcenter er langt fremme, når det kommer til alternative oplevelsesmuligheder. Heriblandt kan blandt andet nævnes “Laser game”, der er en indendørs actionoplevelse, som giver spænding og sved på panden.

Et hav af sportsmuligheder 

Kolding er rig på sport, og du finder blandt andet et af Danmarks bedste herrehåndboldhold, et mandligt fodboldhold på vej op gennem de danske rækker samt et af Danmarks bedste kvindefodboldhold.