Topklasse tatovering i Kolding

Hvis man bor i Kolding og vil have en tatovering, kan man med fordel lave en hurtig google-søgning på “tattoo Kolding”, vil du finde Sailor’s Ink. Det er en tattoo shop der ligger i Jernbanegade i Kolding. Der arbejder nogle af europas bedste tatovører og en gang imellem kommer der gæsteartister forbi, der også er blandt de absolut bedste i branchen. De sidder klar til at give dig rådgivning med din drømme-tatovering og hjælpe dig med at få den ført ud i livet.

Trygheden er i højsædet

Hos Sailor’s Ink ved de at det vigtigste selvfølgelig er tatovering og dens kvalitet, men de er også meget bevidste om at hele oplevelsen skal være i helt i top. De går meget op i at alle kunder skal føle tryghed, tillid og føle at de er i sikre hænder, både når du kommer og skal have vejledning til din kommende tatovering og når du kommer og skal have lavet tatoveringen. Personalet er imødekommende og er altid klar på at hjælpe så godt de kan. Hygiejnen er selvfølgelig utrolig vigtig for dem, så du ikke ender med at få infektioner og lignende. Sailor’s Ink har ikke et mål om at være de største virksomhed, de vil bare være bedst. Som de så fint selv skriver på deres hjemmeside “Vi stræber ikke efter at være de største, men de bedste”.

Et vigtigt valg

Valget af tatovør er selvsagt et stort valg, da en tatovering er noget der følger dig resten af livet, så det er vigtigt, du er tryg ved hele processen og ved at resultatet bliver perfekt. Det er også derfor Sailor’s Ink kun arbejder med de bedste af de bedste tatovører. De kan vejlede dig, så din tatovering holder og du bliver ved med at være glad for den.

Forskellige artister har forskellige stile og har hver i sær deres styrker, så det handler også om at finde den rigtige tatovør, til lige netop det du gerne vil have lavet. Det hjælper de dig selvfølgelig også med og da de har flere tatovører ansat, er det ikke et problem lige meget hvad dine planer er.

Den bedste oplevelse

Sailor’s Ink er altså for dig der vil have en tatovering i verdensklasse og samtidig have en helhedsoplevelse, der ikke slækker på noget. Under selve tatoveringen, er der endda mulighed for at se fjernsyn, høre musik eller bare snakke. Det er op til dig og så er der også fri drikkelse. Ved Sailor’s Ink kommer du til at få en god oplevelse og du kommer til at have lysten til at komme igen.