Tom K forvandler dit hår

Er du på jagt efter en dygtig damefrisør i Kolding? Så har du heldet med dig! Lige her i Vores Kolding finder du nemlig salonen Tom K, hvor kvalitet og velvære er nøgleord for en moderne klipning i et indbydende miljø.

På Haderslevvej i Kolding er saksen flittigt i brug og glade kunder forlader damefrisøren Tom K med et smil på læben.

Årsagen er ikke bare, at folk får klippet og stylet deres hår præcis som du har drømt om, men at oplevelsen af at være kunde i frisørsalonen er baseret på dygtigt personale, en personlig oplevelse og gode produkter.

Fokus på den enkelte kunde

Det at gå til frisøren skal være en personlig oplevelse. Og det er netop tilfældet hos Tom K. Her lander du som kunde i hænderne på erfarne stylister, der har deres faglighed i orden. Men et er at kunne klippe en flot frisure eller farve håret smukt. Noget andet er at kunne se ind til den enkelte kunde.

Netop evnen til at give en personlig oplevelse, er det der adskiller Tom K fra mange andre dygtige saloner. Her formår stylisten at både spørge ind til kundens ønsker, men også se på personens ansigtstræk og personlige stil, hvorefter der findes et klædeligt og moderne look.

De gode personlige anbefalinger modtages med stor ros til salonens personale, der ved, at konsultationen er første skidt i en god kundeoplevelse.

ECOTECH plejer håret

En moderne frisør har naturligvis et imponerende arsenal af gode hårprodukter. Dette er bestemt også tilfældet hos Tom K, hvor man ovenikøbet tænker grønt!

Salonen tilbyder ECOTECH produkter, som er grønne hår- og plejeprodukter, der er baseret på naturligt indhold.

Produktsortimentet er ikke blot en fortsat udvikling i den stigende økologiske livsstil, men en tydelig statement, hvormed man tager afstand til produkter med skarpe kemikalier.

ECOTECH er derfor ikke bare perfekt til dig, der passer ekstra godt på håret og kroppen, men går hånd i hånd med den moderne og bevidste forbruger, som tænker grønt og bæredygtigt.

Alt i alt kan du som kunde hos Salon Tom K forvente en formidabel oplevelse – lige her i Vores Kolding.