3 gode grunde til at vælge Detailing Center

detailing center vejle

Annonce

Du finder her 3 gode grunde til at vælge Detailing Center. Det kan på overfladen godt virke som mange penge at give, men se lige med her, hvor du højst sandsynligt kan blive inspireret til, hvorfor det er en rigtigt god idé at vælge Detailing Center.

Første gode grund: Du skal sælge din bil

Hvis du skal til at sælge din bil, så er det en rigtigt god idé, at din bil ser flot ud. Det har stor betydning for vurderingen af prisen på bilen, og om bilen ser indbydende ud. Uanset om du har tanker om at sælge direkte til din bilforhandler, eller om du vil forsøge at sælge bilen online til en privat forhandler, giver det god mening, at bilen ser fin ud. Når du er ved en Detailing Center med din bil, kan du bl.a. vælge en komplet pakke af bilpleje, så bilen bliver skinnende ren både indvendig og udvendig. Behandlingen består bl.a. i sæderens, støvsugning, rude puds, rens i alle indvendige overflader, kemisk og mekanisk rens af lakken for nedfald, flyverust og tjære og meget mere. Det hele indgår, og det er en samlet pakke. Du kan også vælge kun at give bilen en omgang udvendig med eksteriør pakken eller indvendigt med interiørpakken.

Anden gode grund: Din bil ser efterhånden slidt ud

Hvis du har en bil, som efterhånden ser slidt ud, kan du vælge at give den en omgang polering fra Detailing Center. Lakken slibes ned og eventuelle ridser fjernes. Lakken poleres flot med forskellige grader af korrektion, afhængig af den pakke du vælger. Du kan vælge en pakke, som giver en korrektion på omkring 50-75%, 85-95% eller helt op til 95-99%.

Tredje gode grund: Du vil gerne have en bil, som ser flot ud i mange år

Hvis gerne vil have at din bil, skal se flot ud i mange år, så skal du klart sende bilen til Detailing Center. Du kan nemlig få din bil behandlet med Opti-Coat Pro+, som giver bilen den ultimative keramiske beskyttelse og glans. Gør din bil modstandsdygtig overfor vaskeridser, kemisk ætsning og oxidering med denne fine behandling. Opti-Coat-Pro+ har en holdbarhed på 7 år. Opti Coat er den ultimative beskyttelse inden for overfladebehandlinger af bilens lak. Besøg hjemmesiden, hvor du kan læse mere om denne ultimative overfladebehandling, og lad dig inspirere til, hvilken form for beskyttelse du ønsker; opti-coat paint gard, opti-coat pro eller opti-coat pro+.