Skal du holde fest i Kolding?

 

Kolding er en dejlig by og emmer af både modernitet og historie. Ønsker du at holde fest i Kolding, er der mange muligheder i byen, der kan efterkomme dine krav.

Måske ønsker du at overnatte samme sted, som festen afholdes? Måske ønsker du at blive viet i de smukke omgivelser omkring Kolding? Eller måske ønsker du en fest, hvor du bare skal møde op, og hvor andre tager sig af ansvaret og arbejdet? Bare rolig. Kolding kan det hele.

Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er alle steder, der har faciliteter tiltænkt rygende gæster. Du bør derfor gøre dine gæster opmærksomme på, at de bør medtage e-cigaretter eller lignende i stedet for deres vanlige cigaretter.

Gammelrøj Herregård

Med sin enestående omkringliggende natur emmer Gammelrøj Herregård af nostalgisk herregårdsliv. De smukke grønne områder omkring stedet indrammer på fineste vis herregården i al sin pragt.

Gammelrøj Herregård er ideel til bryllupper såvel som andre arrangementer, der kræver overnatning. For herregården disponerer over 19 værelser af forskellige størrelser, som du og dine gæster kan benytte. Og dagen derpå kan I så nyde en lækker brunch i de smukke omgivelser.

Hotel Koldingfjord

Lad de smukke lokaler hos Hotel Koldingfjord danne ramme om din fest. Her kan du nyde at ’være gæst ved egen fest’, når personalet tager sig af alt det praktiske og de små detaljer i forbindelse med din fest. Du skal blot slappe af og nyde den gode stemning, som stedet tilbyder.

Du kan vælge at holde din fest i de smukke, lyse selskabslokaler med den skønne og indbydende udsigt over fjorden. Bedre omstændigheder for en mindeværdig dag findes næppe.

Den Geografiske Have

Drømmer du om en fest i unikke omgivelser? Så er Den Geografiske Have i Kolding måske det rette valg for dig. For stedet byder på en enestående have med over 100 år på bagen og en aldeles unik botanisk plantesamling, der ville gøre enhver plantesamler misundelig.

Den Geografiske Have har tre lokaler, som du kan leje til din fest: Krydderurtehytten, Væksthus 2 og Væksthus 3. Som en ekstra tilføjelse til din fest, kan du bestille guidede ture rundt i haven for dig og dine gæster.

Ønsker du at blive viet i de smukke omgivelser, som Den Geografiske Have tilbyder? Så er det også muligt. Og særligt Rosenhaven synes som skabt til dette formål. Haven er smukkest i månederne juni, juli og august, hvor roserne blomstrer. Så drømmer du om et overdådigt hav af roser på din bryllupsdag, bør du vælge Den Geografiske Have.