Skal du arrangere polterabend i Kolding eller omegn?

Det er endelig forår og bryllupssæsonen nærmer sig med hastige skridt. Det betyder også at  mange venne- og venindegrupper rundt om i landet er i fuld gang med planlægge polterabend. En sjov og festlig dag med bruden eller brudgommen i fuld fokus. Men har du eller I allerede nu tænkt på hvordan I skal komme fra A til B rundt til dagens aktiviteter? Særligt fordi nok ikke ret mange af jer vil være i stand til at køre. En oplagt idé kunne være at leje en bus med tilhørende chauffør. Du kan se mere om buslejepriser i Midtjylland her.

Hvad skal dagens aktiviteter byder på?

Først og fremmest der selv sagt stor forskel på hvordan en polterabend for en fyr forløber og tilsvarende en for en kvinde. Men I begge tilfælde bør man som arrangør sørge for at varetage hovedpersonens interesser. Lad derfor være med at arrangere klatring hvis personen lider af højdeskræk eller øl-smagning, hvis han eller hun ikke kan fordrage øl.

Mange vælger at starte dagen ud med en hyggelig fælles morgenmad, hvor der måske allerede her bliver indtaget de første genstande. Når du har tjekket buslejepriser i Midtjylland og fået fastsat en dagspris, kan du med fordel aftale med chaufføren, at han henter jer allerede efter morgenmaden er indtaget.

Herefter vælger mange en fysisk aktivitet, for at hjælpe den løsslupne stemning lidt på vej. På all-roundsport.dk kan du finde en hel del inspiration. Mange fyre synes ekstremsport som vandski eller højdespring er sjovt, mens piger tit vælger mere feminine ting som poledancing eller mavedans.

Når mørket falder på

Efter en lang og sjov dag med aktiviteter, vil der typisk være lagt en pause ind til bad og klargøring til aftenens bytur. Vælg en restaurant der serverer mad, som du ved gommen eller bruden vil elske. Og hvad der så skal ske herefter, kan måske være lidt svært at planlægge nøje, når alkoholen først flyder. Hvis I er mange kan det være klogt at bestille et bord på en natklub, så I sikrer jer at gemytterne holdes sammen.

Prisen for at deltage i en polterabend

Mange vil mene at de senere år er priserne for gæsterne til en polterabend løbet lidt løbsk. Det er ikke længere anormalt, at man betaler 1500-2000 kr. for at deltage. Bor hovedpersonen for eksempel i Kolding, skal der medregnes buslejepriser i Midtjylland oven i budgettet. Hertil kommer aktiviteter, mad og drikkevarer.

For at holde udgifterne lidt nede kan man som arrangør ligge op til, at alle medbringer noget til henholdsvis morgenmad og frokost samt fylder en stor køletaske med kolde drikkevarer til dagen. Allerede her vil det formentlig pynte gevaldigt på budgettet.

Kontakt også gerne flere spisesteder i Kolding og find ud hvem der kan tilbyde den bedst samlede pris – naturligvis uden at gå for meget på kompromis med kvaliteten. Og husk så på, det er tanken der tæller. Det skal bestemt nok blive en sjov og mindeværdig dag ligegyldigt hvad.