Sjove ideer til firmaudflugter

Pandemien har betydet store forandringer i den måde, vi lever på i dag. Mange af os arbejder hjemmefra, børn undervises over Zoom, og vi bruger generelt kun tid med ganske få mennesker. Selvom mange har fundet glæderne ved at arbejde hjemmefra i fred og ro, så går hjemmearbejdet også ud over kollegaskabet, og det kan desværre også gå ud over effektiviteten på arbejdspladsen. Det er derfor absolut essentielt, at vi efter pandemien er under kontrol og vi alle sammen er tilbage på arbejdspladsen prioriterer kollegaskabet og tilbringer mere tid sammen med vores kollegaer. En god måde at klare den del på er igennem sjove firmaudflugter, så man for alvor kommer hinanden ved igen. Vi har her samlet nogle ideer til sjove firmaudflugter.

Besøg en vingård

Hvis I generelt er glade for vin, så kan det være en god idé at bestille tid til en rundtur og vinsmagning i Kolding på Vingård Lindely. Det er en god måde at prøve en masse lækker dansk vin samtidig med at tilbringe tid med de fantastiske kollegaer, man ikke har set længe. En vinsmagning giver desuden også et indblik i hele processen omkring vinproduktion og giver også en masse sjove historier – og så får I også mulighed for at købe jeres yndlingsvine med hjem til enten sommerfesten eller fredagsbaren.

Bridgewalking på Lillebælt

Hvis I gerne vil ud at opleve noget, der giver sug i maven, så er bridgewalking helt sikkert den rette udflugt for jer. Det er en helt unik oplevelse, som kun kan opleves få steder i verden. I får her lov til – i små grupper – at gå højest oppe på Lillebæltsbroen, hvor I vil opleve højden, sug i maven, vind i håret og en helt fantastisk udsigt. I kan så slutte dagen af med en lækker middag på en restaurant i nærheden.

Skovtårnet i Camp Adventure

Hvis I gerne vil ud at strække benene, så er en tur til skovtårnet i Camp Adventure en rigtig god idé. Skovtårnet er 45 meter højt og befinder sig 135 meter over havoverfladen – faktisk det højeste punkt på hele Sjælland. Her kan I nyde den lange gåtur op, og herfra kan I nyde en udsigt over hele 25 km ud over det sydsjællandske landskab og nordpå kan I endda se hele vejen til Øresundsbroen samt dele af den københavnske skyline. Det er en rask gåtur, som helt sikkert lader jer få snakket en masse sammen.