Planlæg dine forårs- og sommerprojekter

Kan du lide at være i haven, og føler du dig lidt fanget indendørs i det kolde vintervejr? Hvis du går og savner at arbejde på forskellige projekter ude i haven, kan du i stedet bruge tiden på at planlægge, hvad du skal i gang med, når det bliver forår og sommer. Du har måske allerede en masse i tankerne, men hvis ikke, kan du få nogle idéer her.

Giv dig selv et haveskur

Enhver haveejer har brug for et haveskur. Når du har en have, har du helt sikkert også en masse ting rundt omkring såsom haveredskaber, plæneklipper, værktøj, børnenes udendørslegetøj m.m. Den slags ting har ikke godt af at ligge udenfor, for det bliver slidt og ødelagt af dårligt vejr. Derfor er det rigtig godt at have et sted at samle det hele, nemlig i et haveskur.

Du kan godt vælge at bygge et haveskur selv, men hvis ikke du har mod på det, kan du kontakte en tømrer, der kan hjælpe dig med at realisere dine drømme.

Planlæg nogle helt nye blomsterbede

Du kan næsten ikke andet end at blive i godt humør af farverige blomster. Hvis du også er helt vild med blomster, men ikke føler du har nok af dem i din have, kan du begynde at planlægge nogle nye blomsterbede. For at gøre det mere overskueligt for dig selv, kan du lave en tegning over din have. Nu kan du tegne bede på tegningen og på den måde se, hvor de vil passe bedst henne. Du kan også begynde at undersøge, hvilke blomster du helst vil have. Du kan f.eks. tage højde for, at nogle blomster kræver mere arbejde end andre. Derfor skal du bare have fundet nogle blomster, der passer til dine behov, men som du samtidig synes er flotte.