Oplevelsesgaver i Kolding til ham

Er det tid til at han skal forkæles med en oplevelsesgave? Det kan være din far, din mand, din bror, din ven osv. En oplevelsesgave er altid en super populær gave, der giver fantastiske minder. Oplevelsesgaver kan skræddersyes lige præcis til gavemodtageren. I Kolding er der masser af muligheder når det kommer til oplevelsesgaver, og der er helt sikkert også en oplevelse der passer perfekt til ham du skal give gaven til.

Kolding

Kolding er en by der byder på rigtig mange oplevelsesgave muligheder. Kolding ligger i Sydjylland og har ca. 60.800 indbyggere hvilket gør den til Danmarks 7. største by. I Kolding finder du spisesteder, diskoteker og barer. Er du ude på at shoppe, kan du både vælge Kolding midtby der har et stort udvalg af butikker.

Du kan også vælge at tage i Kolding storcenter, Jylland største indkøbscenter. Storcenteret er på mere en 62.000 m² og har over 120 forskellige butikker. Udover butikkerne finder du flere restauranter og fast food steder. Der er også i Kolding storcenter at du finder Nordisk Film Biografer med 6 biografsale.

Trolden bryghus

Trolden bryghus er et minibryggeri i Kolding, og har er han garanteret en rigtig god oplevelse. Specielt hvis han er øl-entusiast. Trolden bryghus laver ufiltrerede specialøl der eftergæres på flaske, og har 13 forskellige øl. Udover øl produceres der også Single Malt Whisky, Den klodsede Bjørn Vodka og Copperport Gin.

Her kan du give en oplevelsesgave, der byder på en rundvisning på bryghuset og destilleriet. Han vil lære en masse om hvordan øllet bliver fremstillet. Der vil også være mulighed for at smage lidt på de gode varer. Om det er dig selv der skal med, eller om han skal vælge en ven eller to at tage med, det er helt op til dig.

Dronning Dortheas Badstue

Er han til spa og luksus, kan du give ham en oplevelses på Dronning Dortheas badstue. Her er der virkelig tid til luksus og romantik. Dette er en oplagt gave at give til manden i dit liv. Tid til jer to sammen. På badstuen får du udleveret en pakke med håndklæder og badekåben, udover dette skal du have dit eget badetøj på. Der vil være vand, te, kaffe og frugt med i prisen på opholdet.

Der er mange forskellige faciliteter på badstuen, bland andet et relaxbasin, dampbad, udendørs spa og sauna. Udover faciliteterne er der også flere behandlinger at få på badstuen. Dette kunne være akupunktur, ansigtsmassage, kropsmassage og parmassage. Det er altså derfor muligt at skræddersy oplevelsen så den passer lige præcis til jer.

Hotel Kolding Fjord

Hotellet ligger i smukke naturomgivelser lige ud til fjorden og har gjort det siden 1911. Her er der virkelig tid til hygge og forkælelse. Der er heller ikke ret langt ind til Kolding by, enten på cykel eller i bil, hvis i gerne vil udforske Kolding på jeres miniophold.

Hvis du bestiller et weekendophold hos Kolding Fjord Hotel får i eftermiddagskaffe med hjemmebag umiddelbart efter at i ankommer på hotellet. Herefter er der vinsmagning i vinkælderen. Inden i skal spise er der velkomstdrink i baren, hvorefter i spiser en lækker sæsoninspireret 4-retters menu. Efter middagen vil der være kaffe eller te med lidt sødt. Når i vågner dagen efter er der en stor lækker morgenbuffet inden i skal checke ud af hotellet, og måske udforske Kolding by.