Lej minibus og rejs fleksibelt rundt i landet

Landevej

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Skal du på rundtur i landet med fodboldholdet, koret eller bare med familien til stort træf, kan du overveje at lette processen lidt. Lej minibus og kom hurtigt rundt under behagelige forhold. En minibus er en mindre udgave af en normal bus til offentlig transport. I udlandet er minibusser meget udbredte, men i Danmark bruges de mest til privat brug.

Skal du arrangere transport til og fra events for en organisation eller et hold, så er det helt oplagt at leje en minibus over en eller flere dage. En minibus kan rumme op til 20 personer, og den er utrolig hyggelig at rejse i. Med en minibus er der styr på det logistiske, og du kan læne dig tilbage og slappe af med dit selskab på turen. Det er oplagt til eksempelvis weekendture, julefrokost-arrangementer og ikke mindst polterabender.

Hvordan bestemmes prisen?

Når du skal leje en minibus, fastsættes prisen ud fra forskellige faktorer. Selvfølgelig hvor stor bussen skal være, samt hvor mange passagerer, den skal kunne rumme. Ved de fleste selskaber er buschaufføren inkluderet i prisen, så I ikke selv skal bekymre jer om kørsel. Bestiller man en minibus i et døgn eller flere, kan man nogle gange få rabat i forhold til, hvis man kun bestiller for én dag. Det vil typisk være lidt dyrere på Sjælland og Falster sammenlignet med Jylland og Fyn. Naturligt stiger prisen også, hvis der er tale om en bustur til udlandet.

Skal man passere betalingsveje eller broer, kan man forvente, at prisen stiger yderligere. Klassisk set vurderes prisen efter antal passagerer, afhentningssted og destination. Vil du sammenligne priser, så du finder det bedste bud til dig og dit selskab, så brug en onlineprisberegner eller -guide. Disse fungerer således, at du udfylder få informationer og derefter får nogle uforpligtende tilbud at forholde dig til. På den måde kan du få større succes med processen, når du lejer en minibus ved en given forhandler.

Fra partybus til VIP-bus

Der er forskellige typer af minibusser, som du kan leje. Er der tale om et polterabend eller en firmafest, kan du overveje en partybus. I en partybus er der musik, højt til loftet og mulighed for at hælde masser af gode danske øl indenbords. Det kan give en sjov oplevelse at køre rundt sammen i en partybus – og måske enkelte flashbacks til studentertiden. Du kan også prøve en VIP-bus. Den er lidt ekstra lækker og behagelig og er dermed oplagt til at transportere kollegaer eller samarbejdspartnere rundt med. Denne type kunne også være oplagt til bryllup, hvor gæsterne er majet ud i det fineste puds.

Så kan man løfte oplevelsen af at køre bus. Der findes selvfølgelig også basale budgetbusser, som er oplagt for eksempelvis et håndboldhold eller en skoleklasse, der skal transporteres fra A til B i hverdagen. Det kunne være til svømning eller til et stævne. Danmark er kendt for at have masser af organisationer og frihedsforeninger, og derfor er der også et stort marked for minibusser. Du bør overveje én, næste gang du skal arrangere transport for et selskab på flere mennesker.