Kolding Storcenter

Bor du i nærheden af Kolding, eller har du lyst til at besøge et kæmpe storcenter, skal du skrive Kolding Storcenter på GPS’en. Dette storcenter er Jyllands største indkøbscenter under et tag og har over 120 specialbutikker. Det lyse og indbydende center har en dejlig, livlig stemning – uanset hvilken af de mange indkøbsgader, du bevæger dig rundt i. Derudover afholdes der jævnligt underholdende events for de mindre sjæle i familien. Hermed kan du og resten af familiemedlemmerne let hive en weekenddag ud af kalenderen og tilbringe den i det store center.

Find informationer om følgende emner i artiklen:

  • 120 specialbutikker i Kolding Storcenter
  • Spisesteder i Kolding Storcenter
  • Biograftur i Kolding Storcenter
  • Bilka i Kolding Storcenter
  • Gavekort til Kolding Storcenter
  • Kolding Storcentrets beliggenhed og parkeringsmuligheder
  • Åbningstider i Kolding Storcenter

Over 120 specialbutikker under et tag

Alt hvad hjertet begærer kan findes i Kolding Storcenter takket være kæmpeudvalget af spændende butikker. Mangler du et nyt outfit til den næste fest eller blot til hverdagen, findes et væld af tøjbutikker til begge køn. Butikker såsom Vila, Masai, Message, Moss Copenhagen og H&M byder på masser af fine styles til kvinder. Mænd kan desuden med fordel tage på shopping i blandt andet Jack&Jones, Tøjeksperten, Marcus og Samsøe & Samsøe.

Derudover findes der flere forskellige optikere rundt omkring i centret såsom Profil Optik og Thiele. På denne måde kan du få ordnet briller eller andre praktiske synssager i Kolding Storcenter efter eller inden shoppingturen i tøjbutikkerne.

Hvad angår personlig pleje, kan du også på dette område finde flere gode butikker i centret. Kolding Storcenter indeholder både Matas, Helsam, Normal, The Body Shop og Kolding Løve Apotek. Hos Beauty Team og ProfessioNAIL er der endvidere mulighed for at få pæne neglen til weekendens festlige begivenheder.

Spisesteder i Kolding Storcenter

Uanset om du er på shoppingtur tidligt om formiddagen eller i de senere eftermiddagstimer, er der sandsynligvis et måltid, der kan friste i Kolding Storcenter. Centret har alt fra hyggelige kaffebarer til familiespisesteder og restauranter med spændende mad fra udlandet.

Savner du en god kop kaffe om eftermiddagen, kan du eksempelvis smutte forbi Baresso Coffee eller Starbucks. Er det ikke tørsten der skal slukkes, men nærmere sulten der skal stilles, er der ligeledes mange gode muligheder. Fredes café byder på smagfulde burgers med hjemmelavede, økologiske burgerboller, og Jensens Bøfhus er en klassiker blandt mange børnefamilier.

Hos Ole Chokolade og Centerkrummerne, kan du ligeledes forkæle smagsløgene med forskellige, søde lækkerier.

Biograftur i Kolding Storcenter

Biograftur og shopping? Denne kombination kan sagtens lade sig gøre i Kolding Storcenter, hvor Nordisk Film Biografer holder til. Du finder biografen på Biograftorvet i centret. Her er det muligt at sætte sig ned i en af biografens seks moderne sale og nyde en underholdende film. Derudover har biografen BabyBio, forskellige sjove events og er handicapvenlig.

Køb ind i Bilka

I Bilka på Bilka Torv ved Indgang A i Kolding Storcenter, kan du få styr på dagligvarerne. Dette store supermarked har alverdens sager, og derfor kan du roligt finde de nødvendige ting til hverdagen i centret. Er du en ægte tilbudshaj, vil Bilka samtidig friste endnu mere, idet supermarkedet er kendt for sine mange gode tilbud.

Gavekort til Kolding Storcenter

Ønsker du at købe et gavekort til Kolding Storcenter, kan dette lade sig gøre i Centerinformationen på Biograftorvet i centret. Du kan også bestille gavekortet på Kolding Storcenters hjemmeside: www.koldingstorcenter.dk. Gavekortet til Kolding Storcenter kan anvendes i over 100 butikker, så fødselaren har rig mulighed for at købe det, han/hun holder af. Vær dog opmærksom på at et udvalg af butikker ikke modtager gavekort. Disse butikker omhandler blandt andet Helsemin, Mango, ProfessioNAIL, The Body Shop og Baresso.

Beliggenhed og parkering

Kolding Storcenter har adressen Skovvangen 42, 6000 Kolding. Det er meget let at komme til og fra centret både i bil, på cykel og med offentlig transport.

Parkeringspladsen rundt omkring storcentret byder samtidig på 2800 gratis P-pladser. Hermed kan du hurtigt finde en god plads og lade bilen holde der, så længe du har lyst til at shoppe inde i centret.

Åbningstider i Kolding Storcenter

Kolding Storcenter har åbent mandag-fredag fra kl. 10-20, imens åbningstiderne i weekenden er fra kl. 10-17. De lange åbningstider i hverdagene er fantastiske for dig, der ønsker at ordne shoppingturene sent om eftermiddagen eller i løbet af aftentimerne.

Bilka har åbent fra kl. 6-00 alle dage, så du med fordel kan tage ind og købe ind, når centrets specialbutikker er lukket.

Vær opmærksom på at blandt andet Profil Optik, telenor, Thiele og La Prestige kan have lukket om søndagen.