Kolding er et besøg værd

Kolding er den syvende største by I Danmark, med 60300 indbyggere, og ligger I Sydjylland. Selvom mange måske ikke lige tænker Kolding som en by man bør besøge, så har Kolding faktisk rigtig meget at byde på, både natur, kultur, historie, shopping og gode madoplevelser. Find inspiration online til en Kolding-tur.

Shopping i alt slags vejr

Hvis du gerne vil ud og shoppe er der rigtig gode muligheder i Kolding. Hvis vejret er til det, kan du gå en tur på Kolding gågade hvor du finder masser af butikker, både tøj, sko, undertøj, bøger osv. Udover butikkerne, finder du også mange restauranter og cafeer hvis du trænger til en bid mad eller en lille forfriskning.

Udover shopping i Kolding midtby, kan du også besøge Jyllands største indkøbscenter, Kolding Storcenter. I storcenteret finder du hele 120 butikker, restauranter og cafeer. Herudover er der også en biograf hvor der vises alle de aktuelle film.

Kultur i Kolding

I Kolding er der også masser af kulturoplevelser. Teater Mungo Park ligger lige ved gågaden i Kolding, og her kan du hele året rundt, se både egne forestillinger, og andre besøgende forestillinger. Ved havnen i Kolding finder du Godset, den gamle godsbanegård, som nu er ombygget til et fedt koncertsted.

Herudover finder du også et stort nyt bibliotek i Kolding. På biblioteket er der stille og rolig, og du kan gå rundt imellem de tusindvis af bøger og magasiner. Hvis du er studerende er Kolding bibliotek et oplagt sted at finde ro til at koncentrere dig om en opgave.

Der er flere dejlige siddepladser hvor du kan koble din computer til strøm og eventuelt klare lidt online shopping eller læne dig tilbage og dykke ned i en god bog.