Hvilke former for etiketter skal en natklub bruge?

Når musikken spiller skal det også spille bag kulisserne. Det skal være nemt at købe drinks, aflevere sin jakke og komme ind på natklubben. Set med dine øjne skal det også være nemt at se om gæsten har betalt entre.

Heldigvis kan du med nogle simple hjælpemidler gøre oplevelsen meget bedre for både dine gæster og ansatte. Hos www.ikastetiket.dk finder du alt fra armbånd, stempler og drinksbilletter til etiketter.

Når din gæst kommer ind og har betalt sin entre på natklubben er det oplagt at give hende et bevis for at hun har betalt entre. Det er samtidig din garanti for, at dine medarbejdere har været i kontakt med vedkommende og tjekket ID ved indgangen. En meget billig løsning er stempler med dit logo. Stempelpuderne fås med forskellige farver sværte eller UV-sværte. UV-stemplet kan kun ses i UV-lys.

Flere og flere natklubber vælger for tiden at skifte stemplerne ud med armbånd. Armbånd er nemme at se for alle ansatte og holdbarheden er meget bedre. Med et armbånd kan du samtidig sælge ”entrépakker” som fx fri bar, VIP-område mm. Armbåndet er personligt og kan ikke tages af uden at ødelægge det.

Du kan også vælge den mere eksklusive løsning og vælge elektronisk adgangskontrol og kombinere med elektronisk betaling. Kig efter RFID-løsninger, hvis du ønsker at opgradere din adgangskontrol.

Gør det nemt at bruge garderoben

Det skal være nemt at komme og hente sin jakke igen, når det er tid til at gå hjem. Du går ikke galt i byen med de klassiske 2- eller 3-delte garderobenumre, hvor du hænger et nummer på bøjlen og giver samme nummer til kunden. Du kan vælge garderobenumre i papir eller vælge genbrugelige garderobenumre i kreditkort-kvalitet. Både garderobenumre i papir og genanvendelige garderobenumre kan laves med dit logo.

Oplever du tit at dine gæster smider deres garderobenummer væk? Så kan du lave en alternativ løsning, hvor du på dine papirarmbånd gør plads til at skrive garderobenummeret. Sæt en etiket på armbåndet med garderobenummeret og dit logo, så minimerer du snyd.

Husk at vaske hænder

For tiden er det mere vigtigt end nogensinde før at både dine medarbejdere og gæster husker at vaske hænder. Med selvklæbende etiketter kan du nemt minde både medarbejdere og gæster om at spritte hænder på vejen ud fra WC’et. Du kan også bruge etiketter til at minde om midlertidige regler og restriktioner.

Brug armbåndet som drinksbillet

Som alternativ til de klassiske drinksbilletter kan du bestille tyvekarmbånd og gøre plads til X antal drinks. Når kunden har fået udleveret sin drink sætter du et kryds i feltet eller sætter en etiket på. Du kan også købe armbånd med indbyggede drinksbilletter.

Drinks-kit

Flere natklubber er begyndt at lave drinks-kit som består af afmålte ingredienser, så kunderne kan lave deres yndlingsdrinks derhjemme. Når du sælger drinks-kit, så sørg for at sætte synlige etiketter med dit logo på – og gerne et lille tilbud, som kunden kan bruge næste gang han besøger din bar.