Her kan du spille tennis i Kolding

badminton i KOlding

Leder du efter det næste sted at spille din tennisserv i Kolding? Så læs med her, for der er nemlig masser af muligheder, for at vinde dit næste parti i dit lokalområde.

Klubtennis Kolding

Både i sommerhalvåret og i vinteren, er det muligt at finde baner at spille tennis på i Kolding. Kolding Tennis Klub, KIF Tennis, Kolding Ketcher Center og Seest boldklub, giver alle sammen mulighed for at komme ud med tennisskoene og din bedste tennisbuddy. Har du ikke allerede en makker, så kan det også være en nem måde at finde en at spille med, altså gennem en tennisklub eller idrætsforening. Trænger udstyret til en opfriskning, kan du kigge på tennisudstyr fra Tennisshoppen.dk, og så er du sådan set klar til, at komme i gang med at spille i din lokale klub. Eller er du? For hvis du stadig er nybegynder på tennisfronten, så har du måske brug for et par tips til, hvad for noget udstyr du skal bruge til tennis.

Tennisudstyr – et par gode råd

Som i mange andre sportsgrene gælder det, at du ikke skal købe noget udstyr der er for avanceret til at starte med. Det kan gøre, at du gør det for svært for dig selv, og dermed at du måske helt mister modet på at fortsætte med din nyfundne interesse. Som begynder er det en god prioritet at gå efter en ketsjer med god kontrol, fremfor en der skaber mere fart. Små ting, er sværere at ramme end store ting, og derfor er det også et godt pejlemærke i starten, at gå efter en ketsjer hvor hovedet ikke er for småt. Grebene har også forskellig størrelse, men de er temmelig standardiseret efter junior, kvinde, og mand, så der handler det bare om at finde ud af hvilken størrelse du er, og så gå efter den rigtige. En tennisbold er ikke bare en tennisbold. Som ny på banen, skal du gå efter såkaldte Play & Stay bolde til den spæde begyndelse af din træning. De er langsommere, og giver dermed mere flow i spillet, så man kan få bolden flere gange over nettet. Så kommer det til skoene. Er du stadig i det stadie hvor du er ved at finde ud af, om tennis overhovedet er noget for dig, så kan du selvfølgelig vente med at købe sko og andet udstyr, før du er sikker. Du kan låne/leje dig frem til at prøve det af. Men når du er sikker, så gør dig selv den tjeneste, at find et par tennissko. De er designet til at kunne klare det slid som banerne giver dem, og så giver de bedre støtte til foden. Nu burde du være klar til din første tennisduel, og der venter dig en sund hobby forude. Den konstante bevægelse i tennis er godt for at få pulsen op, og så er det sundt at komme ud og dyrke sport med andre. God fornøjelse.