Vil du kende til vejret i dag i området omkring Kolding?

Det kan kun være en fordel at komme ud af døren med den rette påklædning. Bliver det varmt og solrigt, så er der ingen grundt til at slæbe den store sweater med. Hvis det bliver blæsende og regnvejr, så er det måske en god idé at tage en ekstra trøje med og medbringe regnjakken. Den rette påklædning der er passende til dagens vejr kan gøre en stor forskel for, hvordan du kommer igennem dagen, uden at blive mærket af de udfordringer som vejret kan have med sig. Det kan være svært at forudse hvordan vejret vil forløbe igennem dagen, men meteorlogerne har dog en ret godt fornemmelse for lige præcis vejret, ud fra videnskabelig data der indsamles på daglig basis. Læs mere her og bliv klogere på dagens vejr i Kolding området, så du er helt sikker på at du er klædt på til enhver begivenhed der måtte falde fra himlen.

Vil du gerne kende sandsynligheden for regnvejr i Kolding?

Det kan aldrig helt og aldeles forudsiges om der vil komme regn over Kolding, men der er nogle forudsigelserne der kan hjælpe dig med at vælge om du skal pakke regnjakken i tasken eller ej. Hvis der er 0 % sandsynlighed for at der kommer regn i Kolding i dag, ja så er det selvfølgelig ikke nødvendigt at tage regntøjet med på slæb. Hvis sandsynligheden er højere, kan det selvfølgelig være ganske rart. Ved at holde øje med vejret hver dag inden du går ud af døren, så får du muligheden for at klæde dig praktisk på og eventuelt kunne beskytte dig overfor vejret udenfor.

Er du i tvivl om hvornår solen går ned?

Skal du have lidt bedre styr på to do listen i forhold til hvornår det bliver mørkt? Så kan det være en god idé at tjekke hvornår solen går ned, inden du går i gang med dagens arbejde og prioriteringen på din opgaveliste. Hvis du eksempelvis gerne vil ud og løbe efter aftensmaden, så er det også meget rart at vide, om du skal have lys og reflekser på eller ej, i forhold til om solen når at gå ned inden du er hjemme igen. Du kan selvfølgelig også tjekke hvornår solen står op i morgen, så du kan lægge cykellygterne frem inden du går i seng, så de ligger klar til næste morgen, såfremt det ikke er blevet lyst inden du hopper på cyklen og skal afsted mod dagens gøremål.

Har du brug for solcremen i dag?

Udover regnvejr, hvornår solen går op eller ned og om du har brug for regnfrakken, så kan du også tjekke UV indekset i Kolding for dagen. Så kan du vurdere, om det er nødvendigt at have solcreme med i tasken, så ikke du kommer hjem med en rød eller solbrændt hud. Det kan være en ganske god idé at have styr på, hvis du skal være udendørs i løbet af dagen, så ikke du kommer afsted uden den rette beskyttelse mod solens stråler.