Gå sommeren i møde med den rette garderobe

Graderne stiger udenfor, og det er derfor på tide, at både vinterjakker og de lange bukser bliver lagt på hylden. Det er vigtigt at du er forberedt, når gradtallet pludselig viser over tyve, og det er solhat- og shortstid. Måske du allerede har taget et kig i skabet derhjemme, blot for at konstatere at du mangler både det ene, andet og tredje for at fuldende din sommergarderobe. I dét tilfælde, kan du med fordel læse med her, hvor du bliver guidet til denne sommers essentielle produkter.

Luft armene med t-shirts

”Suns out guns out” er måske en vending, som du allerede er bekendt med. Dette betyder blot, at de bare arme kommer frem, så snart solen viser sig på himlen. Sørg derfor for at have din garderobe spækket med t-shirts. Et godt bud herpå er en signal t shirt, som du med fordel kan købe flere af på én gang. Disse kommer nemlig i et flerpak, så du nemt kan handle mange t-shirts på én gang. Her kan du også få nogle neutrale farver, som du kan matche med alt du allerede har, og kommer til at købe, til garderoben.

Luftige og rørige shorts, som du kan ånde i

Med overdelen på plads, skal du selvfølgelig også have nogle shorts, som passer til. Shorts fås i mange materialer efterhånden. Ønsker du den mest behagelige oplevelse til sommer, vil du foretrække shorts, som du kan ånde i og bevæge dig i. Dette kunne f.eks. være shorts i hør eller noget jersey, som både er behageligt at have på, men som også ser smart ud. Når du alligevel shopper shorts, vil det samtidig være en idé at holde udkig efter et par bedeshorts. Det er næsten en universalregel, at du hvert år skal investere i nyt badetøj. Slå derfor to fluer med ét smæk og skaf begge dele samtidig.