Vil du have glade sokker eller sure sokker?

På listen over ting, der er virkeligt kedelige at købe, finder du sokker. Men selvom du måske ikke er helt vild efter at storme ud at købe nye strømper, er der ikke noget mere træls end en sokkeskuffe fuld af tarvelige, blege, stive, hullede og enlige sokker. Derfor skulle du måske fjerne et irritationsmoment fra hverdagen og forkæle dig selv lidt med bløde og behagelige bambus strømper – du bruger trods alt dine strømper hver eneste dag.

Sokker af bambusfibre bliver ikke træls og stive efter vask, og de er utroligt slidstærke. Bambussokker sikrer dig ikke mod enkesokker, men de sikrer imod blege strømper. Når du køber et par sorte bambusstrømper, holder de sig nemlig sorte meget længere end klassisk bomuld.

Bambussokker kan også være med til at eliminere dårlig lugt, der opstår i det fugtige miljø i dine sko, hvor de ildelugtende bakterier trives rigtig godt. Bambus har nemlig en naturlig antibakteriel effekt, som er med til at holde dine fødder friske hele dagen. De er også enormt fugtabsorberende, så du ikke får fugtige sokker, som resulterer i kolde tæer.

Der er ingen, som siger, at herrestrømper behøver være kedelige De kan selvfølgelig godt være det, hvis du foretrækker det klassiske look med sorte, grå eller – hvis det skal være rigtig vildt – mørkeblå sokker, men generelt er kedelige sokker noget, der hører fortiden til. I dag er der masser af muligheder for at finde sjove, mønstrede, farvede og glade strømper, som kan give et kick til humøret. Det er også en bonus, at forskellige mønstrede og farvede sokker er ualmindeligt lette at parre efter vask – slut med at stå med den ene sorte sok efter den anden for at finde to, der er cirka lige lange, lige sorte og har lige bred elastik.