Sådan passer i på jeres by Kolding

At passe på sin by er en vigtig ting at kunne. Det er vigtigt at kunne være med til at gøre byen til et godt og sikkert sted at være. Naturligvis er der ingen, der kan det hele, men hvis alle hjælper lidt til, kan alle byer blive et bedre sted at være.

Hvis du holder af din by, og du selv føler et ansvar for at gøre det hele til et endnu bedre sted at være, kan du som sagt være med til det. Der er ingen begrænsning på, hvad du kan gøre for at gøre din by til et bedre sted.

Sikker by

Der er mange forskellige måder at gøre en by sikker. Det handler blandt andet om, hvilke ting der ligger i naturen, som vi har smidt. Disse ting kan hunde eller andre dyr komme til at spise. Børn kan komme til at lege med det. Derfor er det en stor hjælp, hvis du blot husker i din hverdag at samle lidt skrald op, hvis du alligevel står og venter.

Sikkerhed er også i form af, at de elektroniske displays der står fremme i byen, hvilket blandt andet kan være skærmen, hvor du aflæser bus eller tog, er sikker. Det er ikke noget, som du i virkeligheden selv kan gøre så meget ved. Men det er dog alligevel noget, der er vigtigt for sikkerheden, at det er af ordentlige materialer.

Frivilligt arbejde

At lave frivilligt arbejde, er en anden god måde at gøre noget for din by. Du giver noget tilbage, og hvis du har tid i din hverdag til at lave lidt frivilligt arbejde, er det kun en god ting.

Der er mange steder, der altid kan bruge flere hænder. Det er aldrig forpligtende på nogle måder, og hvis du bare har få timer om ugen, kan det stadig gøre en stor forskel.