Kom nemmere rundt i byen med en el-scooter

Flere ældre holder sig væk fra midtbyen i Kolding, fordi de ikke længere kan bevæge sig frit rundt, da de er gangbesværet. Men med en el-scooter behøver det ikke være sådan. En el-scooter gør det lettere for dig at bevæge dig rundt, og de kan både bruges af unge og ældre mennesker.

Slip for offentlig transport

Det er ikke altid lige til at tage offentlig transport i Kolding, og her kan en el-scooter være det helt rigtige for dig. Med en el-scooter kommer du hurtigt fra A til B.

Hos Anker Lauritzen & Søn hjælper de dig altid med at finde den helt el-scooter. De har hovedsæde i Give, så det er ikke langt fra Kolding. Det er bedre at rejse et stykke for at få den bedste service og vælge den helt rigtige el-scooter til dine behov.

Anker Lauritzen & Søn finder ud af, hvad dine behov er, og så kan du prøvekøre en el-scooter, så du kan være helt sikker på, at det er noget for dig. Så er det uanset, hvor gammel du er.

God til ældre i Kolding

Mange ældre har allerede valgt at få en el-scooter, da det gør deres liv langt lettere. Pludselig skal de ikke stå at vente på bussen, eller spørger deres børn, om de kan køre dem til lægen osv. Pludselig kan de klare det hele selv, og det giver ældre en utrolig selvstændighed, som mange ældre gerne vil have.

Nogle af modellerne kommer endda med en kurv, så den er nem at handle med. Her hopper man bare op på sin el-scooter, og så kører man til supermarkedet. Når man har handlet, suser man hurtigt hjem igen. Det er ufattelig let at komme rundt i hele Kolding, når du har en el-scooter. På den måde er det ikke så vigtigt, hvor du bor i Kolding.