Kokketøj: Tre råd, du skal huske på, når du skal finde nyt tøj

Hvilke ting skal man overveje, når man køber nyt kokketøj?

Som restaurantejer er der mange forskellige ting, man skal holde styr på – uanset om du er i opstartsfasen, om restauranten har haft åben i lang tid eller om du har været gennem hele processen mange gange før. Du skal blandt andet holde styr på dine lokaler og lejekontrakter – eller afbetalingsaftale med banken, hvis du ejer dine lokaler. Du skal have sammensat et godt hold af kokke, tjenere og andre medarbejdere, så restauranten kører på daglig basis. Oveni det skal du selvfølgelig også sørge for indkøb, bookingsystemter og rengøring i restauranten. Men det stopper ikke her – du skal nemlig sørge for arbejdstøj til dine medarbejdere, og det gælder tjenere, rengøringspersonale og i særdeleshed også køkkenpersonalet.

At finde kokketøj kan potentielt komme til at lægge som én af de sidste opgaver på listen, men det er og bliver nu en vigtig opgave. Derfor får du her tre gode råd til at finde noget godt og billigt kokketøj til dig selv og dit køkkenpersonale.

Kokkebukser og -trøjer

Når du skal ud for at købe nyt kokketøj, skal du huske, at du både skal købe overdele og underdele. Som regel skal du købe flere overdele end kokkebukser, da det oftest er trøjerne, der bliver først beskidte. Du behøver derfor ikke at købe lige mange køkketrøjer og kokkebukser, og en tommelfingerregel kan være, at du køber fem trøjer og to par busker til alle fuldtidsansatte.

Find noget kokketøj i flotte farver

Den traditionelle farve for kokketøj er hvid, men det er ikke nødvendigvis den farve, som du skal gå med. Du kan nemlig sagtens få kokketøj i andre farver, som kan matche nogle af de farver, der er til stede i restauranten.

Vælg en forhandler, der kan brodere restaurantens logo på det nye kokketøj

Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af det nye kokketøj, er det oplagt at få broderet restaurantens logo på trøjernes bryst. Det er dog ikke alle forhandlere, der tilbyder dette. Billigt Kokketøj er dygtige til at brodere på kokketøj, og de forhandler samtidigt lækkert kokketøj til en overkommelig pris.