Hvilken superhelt skal du være?

Superhelte kostumet er altid en sikker vinder. Det er nemt, skiller sig ud og efterlader ingen tvivl om, hvad udklædningen forestiller. Men hvilke af de mange superhelte skal man mon lige klæde sig ud som? Det kommer an på din personlighed, medmindre du helst vil klædes ud som din yndlings.

Superman

Du får i denne artikel kort forklaret om de 5 fedeste superhelte kostumer. Vi starter ud med Superman kostumet. Supermand er en mand med fart på. Han er ifølge mange definitionen af en superhelt. Det ligger da også lidt i selve navnet, der jo starter med ”super”. Superman er faktisk også den første figur, der besad superhelteegenskaber.

Catwoman

Til de kvinder, som ikke drømmer om at klæde sig ud som en mandlig superhelt, er Catwoman et godt bud på et kostume. Det er ikke alle, der kender til historien bag karakteren. Heldigvis har det sjældent den store betydning til udklædningsfester. Det er mere selve kostumet, der tæller, og er det udført, vil du shine hele aftenen.

Batman

Den dystre, men venligtsindede sjæl kan trække i et Batman kostume. Batman er elsket af mange. Dette kostume kan ledsages af en partner iført et Joker kostume. Det, at de i historierne er ærkefjender, skal dog ikke stå i vejen for, at de følges til en fest. Våbenhvile er jo altid i orden for en sjov og hyggelig aftens skyld.

Spiderman

Det fjerde kostume på listen er Spiderman. Den historie kender mange til. Peter Parker, der bliver bidt af en edderkop og langsomt forvandles til en superhelt. Spiderman besidder en del atletiske evner, men det behøver du selvfølgelig ikke for at ligne ham en enkelt aften.

Captain America

Til sidst har vi Captain America, der i den grad har optrænet nogle markante mavemuskler. Hop i hans kluns og tag kappen om skuldrene for at drage ud og redde verden med dine venner.