Har du styr på din sommergarderobe?

Vi kender alle det med, at vores garderobeskab lynhurtigt kommer til at ligne ét stort rod. Det bliver sværere at finde det, som du leder efter, og det bliver sværere at få et overblik, når du skal vælge tøj om morgenen. Derfor er det aldrig fedt med en rodet garderobe.

Her om sommeren skal du selvfølgelig kunne finde alt dit sommertøj, men det er ikke nemt, hvis din garderobe roder. Her kan du få nogle tips til, hvordan du får styr på din garderobe.

Pak det tøj væk du ikke bruger

Når det er sommer, bruger du ikke en stor del af dit vintertøj. Du har ikke brug for lige så mange store striktrøjer, jeans og uldstrømper. Derfor er der ingen grund til at have det liggende. I hvert fald hvis du har et mindre skab, kan det være en god idé at pakke det tøj væk, som du ikke bruger i den pågældende sæson. Når du får det tøj væk, har du pludselig meget bedre plads.

Sortér ud i dit tøj jævnligt

Du køber nyt tøj i ny og næ, men sorterer du nogensinde ud i det, du allerede har? Hvis du kun bliver ved med at tilføje, vil du aldrig få helt styr på din garderobe. Så er det nemlig, at det hober sig op og bliver uoverskueligt. Der er ingen grund til at beholde det tøj, som du ikke bruger, ikke kan passe, ikke føler dig godt tilpas i osv.

Tilføj nye fede styles til din garderobe

Når først du har fået styr på din garderobe, kan du bedre se, hvad du mangler og godt kunne tænke dig. Hvis du gerne vil tilføje noget nyt og smart til din garderobe, kan du f.eks. tjekke bruun-bruun.dk, som sælger dametøj i diverse forskellige fine farver og mønstre.