Få styr på vintergarderoben med disse tips

Når årstiden igen skifter, finder man måske pludselig ud af, at man skal til at gå i noget andet tøj. Det går jo ikke at gå rundt i short og T-shirt om vinteren. Når man lige er blevet vant til at gå i noget bestemt tøj, kan det være svært, når man igen skal til at finde det gamle frem.

Måske finder man ud af, at der faktisk ikke rigtigt er noget, som passer til årstiden. Så er det på tide at få købt noget, så man ikke går rundt og fryser. Det kunne eventuelt være en god ide at få fat i nogle tykke sweatshirts eller sweatere.

Start med at rydde ud i dit skab – hvad har du?

Inden du går ud og køber dig helt fattig for vintertøj, kan det være en god ide lige at gennemgå sit klædeskab først. Måske man finder ud af, at man faktisk har mere, end man lige regnede med. Det er jo trods alt lidt tid siden, at man sidst har brugt vintertøjet.

Når du kigger igennem dit skab, kan du putte de forskellige stykker tøj i bunker. På den måde ved du præcis, hvad du egentligt mangler. Så kommer du heller ikke til at købe en masse ting, som du faktisk allerede har liggende derhjemme.

Lav en ”indkøbsseddel”

Når du skal ud og købe dette nye tøj, kan det være en god ide at lægge en lille plan. Skriv ned hvad du mangler, så du er sikker på, at du finder det. Hvis du ikke ved hvad du går efter, når du shopper, kan du også hurtigt komme til at købe en masse af det samme – det hjælper jo ikke at have 5 forskellige sweatere, hvis du ikke har en vinterjakke. Prøv på den måde at få lidt styr på vintergarderoben.