5 tips til dig der gerne vil i julestemning

Der går ikke længe, før det er december. Det er tid til julefrokoster, julebag, julekalender og alt hvad der ellers hører december måned til. Hvis du er typen, der elsker jul og december, går du måske allerede og tænker over, hvordan du skal komme i julestemning i år.

Her får du fem tips til, hvordan du kan komme i julestemning.

Arrangér en julefrokost for dine venner

Der er ingen december uden en julefrokost eller to. Der findes intet hyggeligere end en aften, hvor du er samlet med dine venner til god mad, julestemning og julemusik. Hvis du gerne vil i julestemning, kan du begynde at arrangere en julefrokost for dine venner. Det er nemlig ikke kun hyggeligt på selve dagen. Det er også hyggeligt at gå og planlægge.

Du kan finde ud af, hvad der skal serveres af mad, hvad der skal spilles af musik, hvad der skal leges af julelege osv. Du kan desuden planlægge, at både og du og dine venner skal være klædt ud, så det passer til juletemaet.

Hold en filmaften med julefilm

Der er noget helt særligt over julefilm og julekalender. Det kan gøre dig i julestemning med det samme. Hvis du vil arrangere en hyggelig eftermiddag, kan du planlægge en filmaften, hvor du og dine venner skal se julefilm hele aftenen. Hvis du hiver nogle dyner med ind i sofaen, samler dine venner og sætter en julefilm på, er du garanteret at komme i julestemning.

Lav juledekorationer og pynt op i dit hjem

Det er langt lettere at komme i julestemning, hvis du pynter op i dit hjem med julepynt. Det giver automatisk en rigtig hyggelig stemning. Det er en god måde at lægge december måned ud på. Du kan pynte op sammen med din bror, veninde, kusine eller mor. Det er sådan noget, der er rigtig hyggeligt at gøre sammen. Specielt hvis I går og hører noget julemusik imens, kan I ikke undgå at komme i julestemning.

Udover julepynt kan du også pynte op med juledekorationer, som du selv laver. Du kan f.eks. tage en tur i skoven og lede efter ting til dine dekorationer. Når du har lavet en juledekoration med et kalenderlys, ved du, at det for alvor er ved at blive jul.

Tag på julemarkeder med din familie

Når julen nærmer sig, begynder der at komme en masse forskellige julemarkeder frem rundt omkring. Der er noget helt særligt over at rende rundt på sådan et marked og drikke gløgg og spise æbleskiver. Det er en ting, der er rigtig hyggelig at gøre sammen med din familie.

Bag alle dine yndlingsjulesmåkager

December er også tiden for lækkert juleslik, snacks og ikke mindst julesmåkager. De er ikke bare lækre at spise, men også rigtig hyggelige at bage. Det er noget, du kan gøre alene eller sammen med andre. Det er bare at finde alle ingredienserne frem til de småkager, som du allerbedst kan lide og så gå i gang.