Tegn på at dit stråtag skal repareres

Hvis du har stråtag på dit hus, er det uden tvivl virkelig flot. Det er ikke så tit, at man ser stråtag på husene mere, og det er derfor virkelig vigtigt, at du passer på det stråtag, som du har. Ellers vil du nemlig bliver nødsaget til at skulle skifte det ud, og det er jo ikke særligt rart.

Hvis man har stråtag, er det vigtigt at sætte sig ind i det, så man ved, hvordan man bedst passer på det. stråtag kan nemlig have en lang levetid, hvis det vedligeholdes ordenligt. der kan dog være forskellige grunde til, at man har brug for Reparation af stråtag. Læs videre her, og find ud af, hvad disse grunde er.

Mos og alger i stråtaget

Der kan være mange grunde til, at et stråtag skal repareres. En af dem man oftest ser, er mos og alger. Det der er vigtigt at forstå ved et stråtag er, at det skal have mulighed for at tørre, for at blive ved med at være godt.

Hvis det ikke har mulighed for at tørre, vil det nemlig gå i forrådnelse. Dette problem med mos og alger gør, at stråtaget ikke for mulighed for at tørre, som det skal – og dette vil altså resultere i, at det kan gå i forrådnelse, hvilket skal forbygges og ordnes så vidt som muligt.

Vejrskader og dyr

Udover mos og alger, kan der også være andre ting som gør, at stråtaget skal repareres. Vejret kan nemlig være med til at ødelægge stråtaget, hvis det er meget voldsomt. Dette vil kræve reparation, så stråtaget igen kan blive optimalt.

Noget der også kan være med til, at dit stråtag kræver vedligeholdelse og reparation er dyr. Dyr som husmår og rotter kan nemlig bide huller i taget, som gør, at der brug for reparation.